Kevättä kohti: pienemmän harmaa haalari ja isomman beiget housut

Homevialaura, COS, lasten harmaa fleecehaalari, naisten beiget housut

Vasta on toki helmikuu, mutta niin poikkeuksellinen helmikuu, että kaikilla taitaa alkaa enemmän tai vähemmän kohdistua katseet kevääseen. Kevättä varten etsin vauvalle välikausihaalaria, ja se osoittautuikin aika vaikeaksi tehtäväksi. Nyt kun vihdoin löysin sopivan, ajattelin vinkata siitä teillekin, jos joku on vastaavaa vailla. Haalari on COS Fleeced-jersey Grow with feet.

Homevialaura, COS, lasten harmaa fleecehaalari, naisten beiget housut

Haaste oli se, että suurimmassa osassa vauvojen fleece- tai niin sanottuja nallehaalareita koot loppuvat 74 senttimetriin. Kuitenkin ainakin meidän vauva tällaista haalaria tarvitsee vielä yhtä vuotta lähestyessään vähintäänkin istuessaan vaunuissa tai auton turvakaukalossa.

Homevialaura, COS, lasten harmaa fleecehaalari, naisten beiget housut

Hiekkalaatikkolla istuskelu teknisine haalareineen on asia erikseen, mutta mielestäni tämäntyyppinen fleece-haalari on kaikista helpoin heittää päälle lapselle, joka ei vielä kävele itse, ja jolla ei ole kenkiäkään. Siksi pidin isona plussana myös sitä, että haalarin lahkeet voi pitää “töppösinä” tai sitten kääntää auki kenkien kanssa, jos hän myöhemmin keväällä tai kesällä alkaa tapailla enemmän askelia.

Suomen kesä on toisinaan niin kylmä, että tämäntyyppisellä haalarilla on helposti käyttöä silloinkin viileämpinä sadepäivinä. Otin vauvalle koon 80 ja se vastasi hyvin mitoitusta. Haalari on hitusen reilu, niin kuin haalarit usein ovat, mutta vain vähän: uskon tämän palvelevan juurikin tulevan kevään ja kesän, jolloin vauva on 80–86 cm kokoinen.

Homevialaura, COS, lasten harmaa fleecehaalari, naisten beiget housut

Matskusta tekee kivan se, että fleece ei ole kokonaan polyesteria, vaan puolet haalarista on puuvillaa. Kangas tuntuu todella pehmeältä ja miellyttävältä. Meleerattu vaaleanharmaa on ihan lempivärini paitsi itselläni myös lapsilla, ja mielestäni tosi kaunis yhdistettynä hiekkaan, valkoiseen ja vaaleanpunaiseen. Haalari on unisex, joten tämä menee simppelinä mallina ihan kaikille.

Homevialaura, COS, lasten harmaa fleecehaalari, naisten beiget housut

Eikä siinä kaikki! Nyt löysin ne omat housutkin. Sain teiltä mainioita housuvinkkejä, mutta ajattelin, että en nyt metsästäisikään mustia, vaan yritän pärjätä nykyisillä mustilla niin kauan kuin en ole vielä omassa koossa. Sen sijaan ajattelin, että beiget ja/tai vaaleanharmaat housut yritän kevääksi löytää, ja nyt löysin. Nämä ovat H&M ja nilkkapituiset, mistä pidän kovasti. Näissä ei ole sitä 99 % elastaania, mitä olisin toivonut, mutta korkeavyötäröisinä housut istuivat ainakin omalle leveälanteiselle vartalotyypilleni kiitettävän hyvin ilmankin.

Eli ei muuta kuin kevättä kohti meidän molempien mielestä. Valoisaa sunnuntaita teille!

Comments

  • Täytyy sanoa, että monta kertaa oon itsekin miettinyt, miksi aikuisille ei tehdä yhtä hyviä ulkoiluvaatteita. Varmaan jossakin hintaluokassa onkin, mutta lasten ulkoiluvaatteissa monessa hintaluokassa on tosi hyviä.

   Vinkkaampa kans pari paikkaa, jos joku etsii haalaria. Tuli mieleen Ruskovillan vauvan villafleece (ei muovia), heillä on muutenkin paljon lasten tuotteita ja aikuisille myös. Lisäksi uutuuksia tulee aika paljon. Myös name it ja Popilla on navyn värissä ainakin sellaisia fleecehaalareita, eka on aika pientä kokoa ja Popilla on kyllä aina alet, jos liittyy jäseneksi. Sieltä en osta täydellä hinnalla juuri mitään, paitsi nyt juurikin tuollaisen vauvojen haalarin ostin (siitä oli enää keltainen väri jäljellä nettikaupassa). Myös Reimalla on vaihtelevasti yksivärisempiä haalareita vauvoille. Sitten vielä pakko mainita Pikkuvanilja, heillä on kivat tuotekuvat. Itse tuotteista ei ole kokemusta, mutta näyttää olevan joukossa hyvälaatuisia tuttuja merkkejä. Ihanan haalarin löysit, nyt on sellaiset kelit että aamulla ei kyllä tiedä mitä on luvassa.

   Piti aiempaan postaukseen liittyen sanoa, että olipa ihanaa kollegiaalisuutta Äideiltä ja naisilta. Joillakin ihmisillä on aika kurja tyyli ns oksentaa se oma pahoinvointi toisille, en nyt nätimpää sanavalintaa löydä.

   • Moi Laura! No sanos muuta. Olen myös itse usein kateellinen vauvan oltavista. Olisiko vuosien takainen onepiece-hitti syytä tuoda takaisin. :D

    Ja Pauliinalle kiitos mainiosta listasta! Nuo ovatkin kaikki tuttuja, mutta tällä kertaa ei lykästynyt oikein mistään muualta: joko haalarit olivat vain välikerrastoksi tarkoitettuja tai sitten teknisiä. Teknisistä ulkohaalareista olen löytänyt parhaiten meille sopivat Reimalta. Ja PikkuVanilja on ihan super ihana! Valikoima on ihan täysin oman makuni mukainen, ja sen, mitä olen saanut tutustua somen kautta perustajaan ja omistajaan Martinaan, niin ei sen sydämellisempää yrittäjää olekaan. Täytyy pitää nuo muutkin jatkossa mielessä, koska ihan totta, nyt eletään selvästi sellaista aikaa, ettei oikein tiedä, mitä pitäisi pukea. Ruskovilla on myös aivan ihana klassikko. :)

    Eikö ollutkin! <3 Todella hyvää tilannetajua ja myötätuntoa, jonka muistan varmasti aina. No niinhän se on. Ja ymmärrän kyllä pahan olon ja sen, että me kaikki olemme ihmisiä ja meillä kaikilla on heikkoja hetkiä, mutta juuri tuo oman pahanolon oksentaminen muihin on surullista. Uskon, että sanojalle itselleenkin tulee siitä lopulta vain kahta pahempi mieli. Tämä on minusta tärkeä aihe keskustella, koska näitä ei välttämättä tule ajatelleeksi ennen kuin itse kohtaa ja ymmärtää tilanteen. Kiitos ajatustenvaihdosta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue