Arvot

Kaikessa mitä teen, olen uskollinen omalle tyylilleni. Olen sinut oman modernin klassisen ja neutraalivärisen tyylini kanssa, enkä yritäkään olla toisenlainen. Mutta vaikka sisustan mustavalkoisesti, ajattelen kaikilla harmaan sävyillä. Suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus ovat tärkeimpiä arvojani. Peräänkuulutan keskinäistä kunnioitusta ja vältän vastakkainasettelua: mikään sisustustyyli tai koti ole toistaan parempi, vaan erilainen.

Krääsää ja kertakäyttökulttuuria vastustan, demokraattista sisustamista puolustan – Ikeasta todella tekee hinta-laatusuhteeltaan loistavia löytöjä ja olen aina ajatellut, ettei kaunis koti ole isosta budjetista kiinni. Silti oman tyylini löytäneenä aikuisena panostan mielelläni tuoleissa ja valaisimissa designiin, lakanoissa ja astioissa laatuun. Kopiotuotteita en hyväksy. Peräänkuulutan eettisyyttä siinä, ettei kotia sisustettaisi uusia somekuvia, vaan omaa elämää varten.

Arvostan lukijoitani todella korkealle. Vaalin blogissani lämminhenkistä tunnelmaa ja vastaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttiboksissani saa myös olla eri mieltä, sillä minusta sosiaalinen media tarvitsee kriittistä ajattelua ja uusia näkökulmia avaavaa keskustelua. Minkäänlaiselle nettikiusaamiselle blogini ei ole alusta. En julkaise huonossa hengessä, ilman kunnioitusta ja käytöstapoja jätettyjä kommentteja (joita onneksi ei juuri koskaan, kiitos ihanien lukijoideni, tulekaan).

Pyrin olemaan lukijoilleni mahdollisimman avoin ja keskustelemaan myös elämän realiteeteista. Punnitsen hyvin tarkkaan, mihin itse panostan ja missä pihistän. Vaikka sisustusharrastajana olisi helppo laittaa kaikki munat yhteen kotiin, pidän hyvin tärkeänä sitä, että elämisen kustannukset on suhteutettu niin, että tuloista jää myös säästämiseen ja sijoittamiseen. Henkilökohtaisemmista kirjoituksista huolimatta osan elämästä pidän yksityisenä.

Ekologisesti elämäntavassani on vielä paljon tekemistä: lennän matkoille, omistamme auton, olen sekasyöjä, enkä rivitalossa pysty kierrättämään niin hyvin kuin kerrostalossa pystyin. Silti pyrin paremmaksi kuluttajaksi ja koen, että vastuullisuudesta on puhuttava. Pyrin kokkaamaan paljon kasvisruokaa, välttämään viimeiseen asti ruokahävikkiä, suosimaan kylpyhuoneessa myös luonnonkosmetiikkaa, kompensoimaan lentomatkani ja ennen kaikkea ostamaan harkitusti – jättämään kauppaan sen, mitä en todella halua tai tarvitse, ja tekemään mahdollisimman ajattomia ja pitkäaikaisia hankintoja.

Yrittäjänä teen blogissa kaupallisia yhteistöitä itsenäisesti sekä agentuurini Asennemedian kautta tarkoin valitsemieni yritysten kanssa. Saan yhteistöistä rahallisen korvauksen, mikä mahdollistaa blogin ylläpitämisen ja kehittämisen. Seison aina suosittelemieni tuotteiden ja palveluiden takana. En hyväksy piilomainontaa, vaan merkitsen kaupalliset yhteistyöt postauksen alkuun ohjeistuksen mukaisesti.

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue