Arvot

Kaikessa mitä teen, olen uskollinen omalle tyylilleni. Olen sinut oman modernin klassisen ja neutraalivärisen tyylini kanssa, enkä yritäkään olla toisenlainen. Mutta vaikka sisustan mustavalkoisesti, ajattelen kaikilla harmaan sävyillä. Suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus ovat tärkeimpiä arvojani. Peräänkuulutan keskinäistä kunnioitusta ja vältän vastakkainasettelua: mikään sisustustyyli tai elämäntapa ei ole toistaan parempi, vaan erilainen.

Krääsää ja kertakäyttökulttuuria vastustan, demokraattista sisustamista puolustan – Ikeasta todella tekee hinta-laatusuhteeltaan loistavia löytöjä ja olen aina ajatellut, ettei kaunis koti ole isosta budjetista kiinni. Silti oman tyylini löytäneenä aikuisena panostan mielelläni tuoleissa ja valaisimissa designiin, lakanoissa ja astioissa laatuun. Kopiotuotteita en hyväksy. Peräänkuulutan eettisyyttä siinä, ettei kotia sisustettaisi uusia somekuvia, vaan omaa elämää varten.

Arvostan lukijoitani todella korkealle. Vaalin blogissani lämminhenkistä tunnelmaa ja vastaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttiboksissani saa olla eri mieltä, mutta minkäänlaiselle nettikiusaamiselle blogini ei ole alusta. En julkaise huonossa hengessä ja ilman käytöstapoja jätettyjä kommentteja (joita onneksi ei juuri koskaan, kiitos ihanien lukijoideni, tulekaan).

Pyrin olemaan lukijoilleni mahdollisimman avoin ja keskustelemaan myös elämän realiteeteista. Punnitsen hyvin tarkkaan, mihin itse panostan ja missä pihistän. Vaikka sisustusharrastajana olisi helppo laittaa kaikki munat yhteen kotiin, pidän hyvin tärkeänä sitä, että elämisen kustannukset on suhteutettu niin, että tuloista jää myös säästämiseen ja sijoittamiseen. Henkilökohtaisemmista kirjoituksista huolimatta osan elämästä pidän yksityisenä.

Vaikka elämäntapani ei ekologisesti esimerkillinen olekaan, pyrin koko ajan paremmaksi kuluttajaksi ja puhun vastuullisuudesta avoimesti oivalluksineni ja vajavaisuuksineni. Kokkaan paljon kasvisruokaa, vältän ruokahävikkiä, lajittelen jätteeni, käytän vihreää sähköä, suosin luonnonkosmetiikkaa, kompensoin lentomatkani ja pyrin ostamaan ajatonta trendien sijaan.

Yrittäjänä teen blogissa kaupallisia yhteistöitä itsenäisesti sekä agentuurini Asennemedian kautta tarkoin valitsemieni yritysten kanssa. Saan yhteistöistä rahallisen korvauksen, mikä mahdollistaa blogin ylläpitämisen ja kehittämisen. Seison aina suosittelemieni tuotteiden ja palveluiden takana. Merkitsen kaupalliset yhteistyöt postauksen alkuun ohjeistuksen mukaisesti.

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue