Pistin paketoiden

homevialaura_paketointi_1

homevialaura_paketointi_2

homevialaura_paketointi_3

homevialaura_paketointi_4

homevialaura_paketointi_5

Viimeksi kerroin, etten ole punaisten tonttu-ukkojen, jouluisten kappaverhojen ja tinkelitankelien ystävä ja samaan listaan voi lisätä räikeän värikkäät joulupaperit ja kiharretut ohuet lahjanarut.

Sen sijaan paketoinnin ystävä olen!

Entisenä myyjänä olen paketoinut paljon. Muistan, että suurimmalla osalla kollegoista alkoivat hikipisarat valua, kun asiakkaat kiikuttivat kassalle paketoitavaksi kaikenlaisia härpäkkeitä paistinpannuista kynttilänjalkoihin ja joulukiire painoi päälle. Omasta mielestäni se oli mahtavaa aikaa se.

Tänä vuonna paketoin omat nyssykkäni musta-valko-hopeisiin jutskiin. Pakkaustarvikkeet ovat sellaisista eksoottisista kaupoista kuin Ikea, Tiimari ja Clas Ohlson.

Comments

  1. Totta kai sun paketit näyttää tuolta :) Ihania! Mähän tein yhtenä jouluna siten, että heitin lahjat muovipussiin, pistin narun pussin suun ympärille ja leikkasin ylimääräisen muovin pois. Ta-daa!

  2. He he! Muovipussi, ehkä se on paketointirintamalla the next big thing. :)

    Mutta vaikka itse olen pakettinatsi, liikuttavimpina pidän sinne päin -paketteja. Kautta aikojen suosikkeja ovat olleet isän paketoimat lahjat: ilmastointiteipillä kiinni ja tussilla nimi päälle.

  3. Katopa vaan, onpa hienoja! Kiva kun linkkasit. Tuo Tine K:n harlekiinipaperi on erityisen hauska. Tontutkin voivat olla kauniita, mutta onhan se kiva, että pikkuhiljaa joulussa aletaan nähdä muitakin sävyjä kuin aina pelkkää punaista. Teilläkin on tuollainen valkoinen karva-apulainen, ihana. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue