Tervetuloa peremmälle

homevialaura_eteinen4

homevialaura_eteinen1

homevialaura_eteinen2

homevialaura_eteinen5

homevialaura_eteinen3

Eteisen liitutauluovi onnistui hienosti ja olen aika fiiliksissä lopputuloksesta. Alle maalattiin Otex-pohjamaalia ja päälle kolme kerrosta Tikkurilan mustaa Koulutaulumaalia.

Tykkään siitä, että eteinen on rento, käytännöllinen ja järjestyksessä. Kotiin ei ole kiva tulla, jos ensimmäinen näky on kaoottinen, mutta toisaalta elämä saa näkyä tilassa, josta tullaan ja mennään monta kertaa päivässä.

Meillä ylimääräisen romppeen voi heittää koukkuihin ja paperiroskat suoraan lehtikoriin. Perjantaipuskan paikka on eteisessä, mutta nappaan siitä usein pari kukkaa olkkariin. Tauluhyllyllä on mitä milloinkin.

Paperiroskasta puheen ollen, niin kauniita mainoksia kuin Anton & Antonin sanomat kelpuuttaisi useamminkin postiluukusta. Myös puodin kauppakassi ja koko graafinen ilme on mielettömän kaunis.

Comments

  1. Moikka! Pöytä on Hobby Hallista ja ostettu muuttomme jälkeen vajaa vuosi sitten. Muutama kuukausi sen jälkeen harkitsin, että olisin ostanut toisen samanlaisen työpöydäksi, mutta silloin pöytää ei ollut enää saatavissa. Mutta toki kannattaa kurkata, mikä on tilanne nyt. :)

  2. Heh, kiitos ja kiva kuulla. Tosin totuus on joskus vähän toinen, kun kuvaan lisätään kuvitteelliset koiranremmit, kurakengät, Alepan kauppakassit ja koukuissa kuivuvat pyykit. ;)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue