Katseenkestävä tiskirätti Nudgesta

homevialaura_4105_2
homevialaura_4112_2
homevialaura_4114_2
homevialaura_4120_2
homevialaura_4091_2
Pieni töytäisy kohti oikeudenmukaisempaa ja parempaa maailmaa. Näin kuvailee itseään Helsingin Yrjönkadulla sijaitseva Nudge, joka myy luonnonkosmetiikkaa sekä ekologista muotia ja sisustamista.

Olen tiennyt Nudgesta kauan, mutta poikkesin sisään vasta nyt. Tsekkasin putiikin annin, ja testasin samassa yhteydessä olevan ravintola Rullan, joka tarjoilee niin raikkaanmakuista vietnamilaistyyppistä sormiruokaa, että muutaman palan jälkeen tuntee olleensa viikon joogaretriitissä.

Tein Nudgesta myös yhden pienen, mutta sitäkin paremman ostoksen: löysin mustan pestävän bambuisen tiskirätin, made in Finland. Miten nerokas arkinen asia. En nimittäin ihan heti keksi mitään rumempaa kuin sinikuvioinen ruoantähteistä likaantunut riekale.

Mielestäni Zinotin tiskirättiä myy myös Sisustuksen Koodi Turuus. Siinä vasta kiva putiikki, on vaan väärässä kaupungissa.

Comments

    • Niinpä! Ei pitäisi olla liikaa vaadittu, että koko ajan käytössä oleva ja esillä pyörivä arkitavara on katseenkestävä, mutta ei. Normivalmistajien mielestä se ei ole rätti eikä mikään jos ei siinä ole vihreitä kukkia tai sinisiä koukeroita. Yök!

  1. Ui, kiva löytö! Oon noihin pestäviin tiskirätteihin törmäillyt, mutten vielä ennen mustaan. Tyylikäs arkitavara on jotain ihanaa, sillä se ilahduttaa usein. :) Pitääkin kipaista taas Koodiin!

    • Niinpä! Kiva, että joissain asioissa on alettu ajatella asioita boksin ulkopuolelta. Arkisen ei tarvitse tarkoittaa rumaa, vaan se voi tarkoittaa kaunista, ekologista ja käytännöllistä. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue