Keväiset siivousraivarit

homevialaura_4545
homevialaura_7848
homevialaura_4550
homevialaura_7862

Sain viikonloppuna pitkästä aikaa siivousraivarit. Siivousraivarit eivät tarkoita kepeää pyyhinpä nyt kirjahyllystä pölyt -tyypistä tekemistä, vaan aggressiivista tavaroiden kaapista alas repimistä, uudelleen järjestelemistä ja jokaisen turhan asian niskaperseotteella jätesäkkiin tai kirppiskassiin viskaamista. Jos joku tulisi meille kylään kesken operaation, hän luulisi, että hurrikaani Sandy on juuri ohittanut Länsi-Helsingin.

Painajaiseni on iso omakotitalo loputtomine autotalleineen ja varastoineen, jonne kertyy vuosikymmenien saatossa kymmeniä ja taas kymmeniä laatikoita tarpeetonta ja aikansa elänyttä tavaraa. Myöskään mökki ei mielestäni ansaitse olla kaatopaikka. Pienehkön kerrostaloasunnon eduksi voi kai tässä tapauksessa lukea sen, että kaappeja on yksinkertaisesti pakko käydä tasaisin väliajoin läpi.

Ihan kaikkea en saanut valmiiksi, joten jään odottamaan seuraavaa puuskaa, jonka toivon iskevän vielä alkukevään aikana. Sillä välin tuijottelen tyhjiä hyllyjä ja huokailen helpotuksesta. Pelkoa siitä, että juoksisin saman tien kaupoille hamstraamaan hyllyt takaisin täyteen, ei ole.

Comments

 1. Heh, siivousraivarit on tuttua puuhaa minullekin! Rankimmin se iskee päälle kun olen vieraillut jossain kivassa kodissa, josta saa inspiraatiota omankin kodin ulkonäköön. Pitäsi muuttaa kahden vuoden välein niin ei ehtisi kertyä romua nurkkiin! :D
  Raikkaat valkoiset tulppaanit on ihanaa laittaa puhtaalle pöydälle esille. :)
  Mukavaa alkuviikkoa!
  T. Erika (http://helmivillakko.blogspot.fi/)

  • Moi Erika! Hauskaa, jos en ole ainoa raivareiden saaja. ;) Muiden kodeista saa hyvää potkua, samoin sesonkien vaihtumisesta ja toki muuttamisesta – tosin meidän muutostamme on kulunut vasta reilu vuosi ja silti koin jo nyt suunnatonta tarvetta käydä tavaroita taas läpi. Se fiilis, kun saa kassi tolkulla turhaa tavaraa pois ja leikkokukat maljakkoon, on niin puhdistava että. Samoin sinne, aurinkoista viikkoa!

 2. Valo todellakin paljastaa pölyn. Tähän postaukseen ei varsinaisesti liity, mutta mistähän mahtavat olla makuuhuoneenne ohutreunaiset mustat kehykset? Ihastelin niitä eilen, kun löysin blogisi ja inspistä lehystykseen. :)

  • Moi Elise! Mustat ohutreunaiset kehykset ovat Clas Ohlsonilta. Meillä taitaa olla niitä vähän joka huoneessa eri kokoisina, eli kovasti olen tykännyt. En tiedä, kuuluvatko kehykset enää valikoimaan, koska en löytänyt niitä Clasun nettisivuilta, mutta kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa myymälässä. Toivottavasti löydät. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue