Marko Paananen palaa ruutuun Livin uudessa sisustusohjelmassa

homevialaura_4083_2
Olen vanha, näemmä todella vanha. Meillä oli eilen vieraita ja nautin muutaman lasin samppakaljaa ja punkkua, mutta vain muutaman. Tänään en ole muuta jaksanut kuin lorvia pyjamassa ja syödä lounaaksi vadelmasorbettia suoraan purkista. Kirjoitan nyt sitten päivän toisen postauksen.

Hyvä uutinen on se, että 7.3. alkaa Livillä Marko Paanasen uusi sisustusohjelma.

En kestä amerikkalaisia sisustusohjelmia, joissa meuhkataan, ja joissa huoneen yksi seinä maalataan oranssiksi, yksi seinä tapetoidaan limenvihreällä kukkatapetilla, kolmannelle liimataan sisustustarroja ja neljännelle ripustetaan seitsemäntoista erityylistä taulua.  I don’t go bananas.

Kaipaan televisiosta järkeviä, skandinaaviseen makuun sopivia sisustusohjelmia, joissa asialla ovat oikeat ammattilaiset (ei millään pahalla Saija Palin). Tätä aukkoa toivon uuden ohjelman paikkaavan.

Toivotaan, että Marko on sama vanha viehättävä itsensä, hyväntuulinen sisustusarkkitehtiguru, joka jakaa kuolemattomia oppeja, kuten “sitä mitä et voi peittää, korosta”.

Comments

 1. Jee, Marko on ihan hyvä jätkä :) Väkisin aloin vaan toistelemaan Markomaiseen tyyliin täällä itekseni “huonekalut” sillä on niin hauska puhetyyli :)

 2. mä oon niin samaa mieltä jenkki-/aussi-/brittisisustusohjelmista. ihan höttöä, ja ainakin meikäläisen makuun tosi tyylitöntäkin… hyh. mutta joo siis uusi kotimainen sisustusohjelma olisi ihana. meillä ei rempan vuoksi ole tv:tä (tai siis tv on mutta siihen ei kulje johtoa vielä) tällä hetkellä, mutta netti-tv:stä voisi jotain *laadukasta* juttua jaksaa katsoakin. toivotaan että Markon show on tällainen. :)
  ps. reps tolle “huonekalut”-kommentille. totally get it! :)
  pps. LAURA oon seuraillut sua hetken, mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. tykkään sun tyylistä – kodissa ja erityisesti kirjoituksissa. hyvää tekstiä on mahtava lukea! keep uo the good work. beibe! :)) mun on pitänyt kysyä sulta wordpressin käytettävyydestäkin, mutta niinpä on tuo jäänyt muiden jutskien jalkoihin.

  • Täällähän syntyy kohta kisakatsomo Markon uudelle ohjelmalle. Mahtavaa!

   Kiitos ziljoonasti kehuista. Elän noilla taas vuoden. Kirjoittaminen on mulle tosi tärkeää, joten tekstikehut lämmittävät erityisesti mieltä. Niin kiva, että olet löytänyt tänne lukemaan – tervetuloa. Myös sulla on huippu blogi!

   Oon tykännyt WordPressistä tosi paljon. Ei ole kertaakaan temppuillut tai lisäksi tykkään WordPressin visuaalisuudesta. Bloggeriinkin kirjauduin joskus aikoinaan (vatvoin blogin aloittamisen kanssa järkyttävän kauan ja ehdin siinä ajassa luoda tunnukset jos toisetkin). WordPressistä tykkään kuitenkin enemmän ja lisäksi päädyin tänne, koska mut WordPress-aivopestiin. ;) Kysy ihmeessä, jos joku vielä mietityttää, niin voin kertoa kokemuksia!

   • no hei kiva kuulla! :)
    voipi olla että mun pitää vielä kysellä sulla wp:stä lisää, kunhan ehdin siihen itse tutustua paremmin. tuntuu että blogi on kasvanut kovasti ihan huomaamatta ja erilaisia kyselyjä tulee, mutta lilyssä (josta tykkään kyllä noin muuten oikein kovasti!) ei tuo kaikki luonnistu tiukkojen sääntöjen takia.. ollaan kuulolla! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue