Olohuoneen afganistanilainen villamatto

homevialaura_3964_2
homevialaura_3975_2
homevialaura_3998_2
homevialaura_3978_2
Vihdoin meillä on olohuoneessa kunnon matto, Afganistanissa käsinkudottu villamatto, jolle Sisustuskoira on tassu Koiramme-lehdellä vannonut olla pissaamatta.

Tilasin maton CarpetVistalta, jossa on hyvä valikoima itämaisia ja persialaisia mattoja. Matto tuli nopeasti ja vastasi odotuksia, joten voin oman kokemukseni mukaan suositella puljua.

Halusin maton rikkovan olohuoneen modernin ja kliinisen valko-musta-harmaan ilmeen. Siksi päädyin lämpimän ruskeaan sävyyn ja yksilöön, jossa kuvio loppuu vintage-henkisesti kesken.

Olen erittäin ihastunut mattoon, mutta sitä en kyllä tiedä, millaiselta ruskea villamatto tuntuu heinäkuun helteillä. Voikin olla, että joku kaunis päivä hankin toisen maton kesää varten. En ymmärrä, miksi se olisi vähemmän perusteltua sesonkisisustamista kuin joulupukkikappaverhojen vaihtaminen kukallisiin.

Comments

  • Kiitos paljon Anne! Olen iloinen, jos muidenkin silmissä näyttää siltä, että tavoite lämpimämmästä fiiliksestä on saavutettu. :)

   Niin paljon kuin valkoisesta pidänkin, liika alkoi tosiaan olla liikaa. Aikaisemmin valkoinen sohvapöytä ei edes erottunut valkoisesta lattiasta ja valkoisista seinistä. Ruskea väri on tuntunut olevan pitkään out, mutta henkilökohtaisesti pidän siitä pieninä annoksina.

 1. Yhdistyn Anne Malian sanoihin ja ihanasti tuo lämpöä tuo matto. Muutenkin todella kaunis kokonaisuus ja ihanan paljon tyynyjä teillä on sohvilla. ;) Nyt kun meidänkin koissu on sisäsiisti, voi jo harkita vähän arvokkaampia mattoja, kun aina yritettiin laittaa mattoa paikoilleen Maijan ollessa nuorempi, niin heti pissasi siihen. Ihanasti nuo koirat aina hakeutuvat matolle :D Tulee muuten mieleen tuosta matosta tuo juuri tekemäni Tukholman reissu, jossa oli boheemia yhdistetty kivasti moderniin. <3 me like!

  • Niin ilahduttavaa palautetta, kiitos! Nyt on sohvalla paljon tyynyjä, sitten kun niihin menee hermo, on vähemmän, mutta yleisesti ottaen olen kyllä aika kova sohvatyynynainen. Ihana Maija! Tietenkin ne on kaikki mattojen kimpussa. :)

   Vaikka yleensä en elä trendien mukaan, jännä, miten juuri tällä hetkellä trendit ja omat fiilikset kohtaavat nimenomaan tuon elämänmakuisuuden suhteen. Että täysin valkoinen ja kliinisen moderni ei maistu.

   Voi apua, mitä Stokiksen kuvia! Kuola valuu… Tuletko kontilla sieltä takaisin? ;)

   • Voi että kun oisin tullutkin.. :D mutta ei, ei onnistunut. Ehdotin jo miehelle tuon vanhan oviparin kohdalla että jos sä kannat toisen ja mä toisen.. Sinulle on haaste blogissani! :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue