Ikean kesäkuvastosta ideoita parvekkeelle

Ikea_kesä_2013_1
Ikea_kesä_2013_03
Ikea_kesä_2013_2
Ikea_kesä_2013_4
ikea_kesä2013
Ulkona on pakkasta ja sataa räntää, toppatakkia ei tulisi vielä mieleenkään säilöä, Uggit hajoavat kovan käytön seurauksena liitoksistaan ja postiluukusta kolahti Ikean kesäkuvasto. Jokin yhtälössä mättää.

Kylmästä maaliskuusta huolimatta parvekesesonki ei enää ole kaukana. Ei varsinkaan, jos parveke on lasitettu ja etelään päin – siinä meillä kävi asuntokaupoissa tuuri.

Kalusteet hankimme viime keväänä, mutta parvekkeen muu viimeistely jäi remonttiväsymyksen jalkoihin. Tänä keväänä ajatus on näyttää lattian puulaatoille hiomapaperia ja pensseliä, tai jotenkin muuten kuurata ja kunnostaa pintoja kuntoon. Sisustamista, joka vaatii enemmän aikaa ja viitseliäisyyttä kuin investointeja.

Ikean valikoimista kuolaan erityisesti paksuja mustavalkoisia raitoja, tai oikeastaan kuolaan niitä tällä hetkellä kaikkialla. Puuvillaiseen Sofia-kankaaseen olen totaalisen lääpälläni, ja yritän miettiä, mitä kivaa siitä keksisin ilman ompelemista. Eivor-huopa sopisi loistavasti lämmikkeeksi, vaan miksi materiaali on ällöakryyliä?

Eli hihat heilumaan, raitoja kehiin ja pari kasvia kuivahtaneen oliivipuun seuraksi. Siinä kai se.

Kaikki fotot: Ikea.

Comments

  1. Ihania kuvia ja wooot, sait mut jopa harkitsemaan pihan laittamista ensi kesänä. Se on paljon se. Viime vuonna kun nurtsikin leikattiin ehkä kerran…

    Mutta just tuollainen tunnelma kelpaisi. Ehkä aloitan siitä, että otan jouluvalot pois. :D

    • Word! Meillä ei ole enää partsilla jouluvaloja, mutta jouluhavut on jäätyneenä lasimaljakkoon. Ovat muuten säilyneet hyvänä, eli siinä vinkki kaikille kotipuutarhureille. Voi olla, että meidänkin suunnitelmat unohtuu sillä sekunnilla, kun menen ottamaan lepoa kansituoliin valkkarilasin kanssa. Kuka siinä hioa ja maalata jaksaa. ;)

  2. Ihana tunnelma ensimmäisessä kuvassa! Se saa kesän lisäksi kaipaamaan omaa parveketta tai teranssia, jonka sisustamista kesään voisi suunnitella. :D

    • Eikö olekin! Näen niin itseni istumassa iltaa raitakankaiden alla. :) Partsi on kyllä kaupunki-ihmiselle loistokeksintö! Edellisessä asunnossa meillä ei ollut partsia. Silloin tuli toisaalta lähettyä enemmän ulos, mikä on hyvä juttu sekin. Kivaa viikonloppua sinne!

Trackbacks

  1. […] 3) Millä piilottaa ruma ilmanlämpöpumppu vaivattomasti ja edullisesti (en ole valmis maksamaan suojakopperosta satasia)? Heitänkö päälle vain mustavalkoraidallista kangasta, koska sitä on joka tapauksessa saatava jonnekin? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue