Naistenpäivää!

homevialaura_8374
Olen nainen, joka jaksoi tänään pitkästä aikaa siivota kunnolla kotinsa, jolla on aika kiva koira, joka saa huomenna brunssivieraan, jolla on uusimmat suosikkilehdet lukematta, joka saa luukuttaa yksin Angus & Julia Stonea ja Lana Del Reyta, jolla on lasissa punaviiniä ja lautasella avokado-pähkinä-parmesansalaattia.

Kaikki hyvin, toivottavasti sielläkin.

Hyvää naistenpäivää, leidit!

Comments

    • Joo, kato tossa se aina istuu mun kanssa iltaa ja juttelee syvällisiä. Eiks Maija vai? Tai ehkä se menikin niin, että nostin kaverin sinne nakkipalkalla kuvaa varten, mutta ei se kyllä pistänyt pahakseen. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue