Oodi Pinterestille

homevialaura_Pinterest_2
homevialaura_Pinterest_1
homevialaura_Pinterest_4
Mietin aikoinaan jenkkien kiitospäivän aikaan, vaikken sitä mitenkään viettänyt, mistä asioista olen kiitollinen. Ensimmäisenä mieleen tuli – asiaa nyt yhtään kaunistelematta – Pinterest.

Niin pitkään kuin muistan olen kerännyt fiiliskuvia, leikannut niitä lehdistä tai tallentanut koneelle. Nykyään homma käy niin paljon helpommin, napin painalluksella. Mahtavaa on myös se, että siellä missä on internet, on Pinterest. Esimerkiksi rautakaupassa on kätsy tsekata mobiilisti kylpyhuoneen inspiskuvia.

Ja miten paljon olen inspiroitunut muista samanhenkisistä ihmisistä! Pinterest on visuaalisen ihmisen taivas ja kyllä, olen kiitollinen sen olemassaolosta.

Täytyy vain toivoa, etteivät tekijänoikeushommat koskaan sulje Pinterestiä, tai jos sulkevat, että meille palveluun koukuttuneille uhreille perustetaan kriisipuhelin.

Pääsiäisen tienoilla on minun ja Pinterestin ensimmäinen vuosipäivä, otetaan ehkä lasillinen sille. Tähän mennessä olen pinnannut 6036 kuvaa. Olisi se aikamoinen määrä silppua kansiossa. Olen myös usein pinnannut vimmatusti unissani. Silloin tietää, että homma on mennyt hitusen överiksi.

Pinnailen täällä, tervetuloa tsekkaamaan.

Comments

  1. Haha tiedätkös, nyt oli pakko tulla jättämään kommenttia! Oon jo pitkään seurannut sua Pinterestissä ja ihaillut pinnaamiasi kuvia, sitten löysin pari viikkoa ihanan blogisi ja jäin heti seurailemaan, en kuitenkaan jostain kumman syystä missään vaiheessa tajunnut yhdistää, että tämä blogi on saman Lauran jota seuraan Pinterestissä!:D En tajua miten on voinut mennä ohi, ihan samantyylisiähän sun Pintrest-kansiot ja blogikin on:) Kauheaa sepustusta, toivottavasti tajusit mitä tarkoitin:D Ja joo, minäkin olen suuresti kiitollinen Pinterestistä, se on mun paikka rentoutua:)

    • Heh, ei se mikään ihme ole, ettei tässä infoähkyssä aina osaa yhdistää asioita ja nyt linkkasin vasta ekaa kertaa blogista Pinterestiin. Ihanaa, kun olet löytänyt lukemaan ja ilahduin paljon kommentista. Sanomattakin selvää, että sun tyylilyylijuttuja seurailen myös silmä tarkkana. ;) Pinterest taitaa kyllä olla lähes jokaisen bloggaajan henkireikä – visuaalisia ihmisiä kun ollaan. Aurinkoista viikonloppua Lilille!

  2. Sä olet kyllä maailman ahkerin pinnaaja! Mä olen myös aivan yltiörakastunut Pinterestiin ja se on tullut myös mun uniin. Näin painajaista, että joku oli pinnannut mun boardeilla kuvia, jotka ei olleet mun mielestä nättejä. :D

    • Heh, pinnaamisahkeruudesta kyllä ansaitsisin papukaijamerkin jos jostain. Mahtavaa, jos Norppakin näkee Pinterest-painajaisia. Siis todellakin se olis katastrofi, jos joku menis pilaamaan nätit boardit rumilla kuvilla. :D

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue