Kylpyhuone remontin jälkeen

Ennen/before:

P1030671
Jälkeen/after:

homevialaura_5772
homevialaura_5855
homevialaura_5890
homevialaura_5861
homevialaura_5780
homevialaura_5768
homevialaura_5871
Sain vihdosta viimein aikaiseksi ottaa kuvia spa-osastosta. Remontoimme kylpyhuoneen muuton yhteydessä noin 1,5 vuotta sitten. Edellisten asukkaiden aikana kylpyhuoneessa oli 70-luvun alkuperäiset tummat laatat ja Yrjönkadun uimahallin kokoinen kylpyamme vei puolet tilasta. Remonttipäätös oli siis helppo tehdä.

Mitään über-remonttia emme kuitenkaan lähteneet tekemään, kuten siirtämään vesipisteiden paikkaa, vaan pinnat ja kalusteet vaihdettiin. Ilmeestä halusimme modernin, ajattoman ja simppelin.

Laatat ja kalusteet ovat Starkista lukuun ottamatta Ikean Godmorgon-peilikaappia, joka on mielestäni kaunein ja nykyaikaisin peilikaappi (markkinoilla on edelleen yllättävän paljon 90-luvusta muistuttavia kauhistuksia). Taso on laminaattia, koska kivi olisi tuntunut tässä kohtaa turhalta panostukselta.

Yksityiskohtina kylppärissä on mm. Woodnotesin koreja ja niissä pieniä valkoisia pyyhkeitä rullalla samaan tapaan kuin hyvien ravintoloiden vessoissa. Täysin turha, mutta meitä huvittava ja ilahduttava yksityiskohta.

Comments

 1. Tyylikäs muodonmuutos. Alkuperäinen lookki oli kyllä aika karmea paitsi nuo kuusikulmiolaatat, musta on ollut ihanaa nähdä niitä jälleen. Kylppäri on oiva paikka tehdä nopeasti ikääntyviä (virhe)ratkaisuja aikakauden muoti-ilmiöiden parissa, mutta teidän valintanne vaikuttavat ihanan ajattomilta. Meillekin tarvittaisiin yläkerran kylppäriin pieni peilikaappi, ja olen katsellut Godmorgonia sillä silmällä. Mieluiten ottaisin kuitenkin yksiovisen, mutta niitä on tosiaan vaikea löytää! Ainakaan mistään perusrautiasta ei saa, pitää varmaan kääntyä Laattapisteen tms. puoleen.

  Eikä ne pyyhkeet missään nimessä ole tarpeettomia, vaan tyylikäs ja huomaavainen loppusilaus:) Mullakin on listalla, että pitäisi hankkia sellaisia vierasvaraksi wc:hen!

  • Kiitos, Lisbet! Kuusikulmiolaatat on kyllä hauskat ja tyyli toimisi edelleen. En aivan muistanutkaan, miten kammottavalta vanha kylppäri näytti ennen kuin kaivoin before-kuvat. Jotkut täysin tummat kylppärit voivat olla tosi makeita, mutta ei tämä huonokuntoinen 70-luvun versio.

   Totta, yksiovinen tyylikäs peilikaappi saattaa olla haastava löytää, mutta Laattapisteen ja vastaavien tsekkaaminen on hyvä idis! Perusrautakaupoista saa tuollaisia kuin ensimmäisessä kuvassa – eiks kelpaa vai? ;)

 2. Oiiih, aivan ihana raikas muutos! Mulla on kylppäri entisen asukkaan jäljiltä, remppa tehty 2005, joten ihan vielä en viitsi kajota rumiin, mutta ehjiin pintoihin. Vaikkakin tekis vähän mieli räjäyttää koko kylppäri :D

  • Kiitos kovasti! I feel your pain. :D Toi on pahin mahdollinen tilanne, että pinnat on hyväkuntoiset ja kohtuullisen uudet, mutta rumat – milläs perustelet remontin, jos ei raha kasva puissa. Törmäsin tuohon tilanteeseen usein asuntonäytöissä ja olin lopulta aika huojentunut siitä, että ”saimme” pommikuntoisen kylppärin. Onneksi remonttia odotellessa voi aina haaveilla ja suunnitella. Olisi kiva kuulla ideoistasi, miten remppaisit, jos remppaisit.

 3. Todella onnistunut muutos :) Itsekin tykkään tuollaisesta “hassuttelusta” eli laittaa omaan kotiin juttuja kuten jossain hotellissa, vaikka ne olisi todella turhia käytännössä, vaikkakin kivan näköisiä ;) Ihanan raikasta!

  • Kiitos Sannanen ja kiva jos idis on sustakin hauska! Ei meillä kukaan ole koskaan pyyhkeitä käyttänyt, kun vieressä roikkuu normaalit käsipyyhkeet eikä pikkupyyhkeille ole mitään koria, mihin ne heittäisi, mutta ajatus on tärkein. Ehkä viereen pitäisi vielä laittaa hotellien matkakokoiset tuotteet. :D

 4. Peukut multakin! Kaunista, ajatonta ja modernia, indeed. :) Ja kiva toi kaksinkerroin taittuva (jos oikein näin) suihkuseinä! Vanhan kuvan kuusikulmaisista lattiakaakeleista tykkään kyllä myös. :)

  • Kiittää hän peukuista! Joo on kaksinkerroin taittuva suihkuseinä! En tiennyt sellaisen olemassaolosta, kunnes törmäsimme siihen sattumalta Starkissa ja vaihdoimme tavallisen suihkuseinän taittuvaan. Onneksi insinööreillä ja rautakauppiaillakin joskus välähtää. ;)

   PS. Teiän uudet wc-laatat vasta upeat on, tykkään niistä ihan hurjasti! Oon ollut tosi tyytyväinen meiän remppaan, mutta myönnettäköön, että pari kertaa olen hetken miettinyt, miksi en laittanut samanlaista lattiaa kuin teillä tai sitten mustavalkoista shakkilattiaa. No, tämä tuskin oli viimeinen elämämme remppa, joten voi niitä visioita toteuttaa myöhemminkin. Odotan innolla teiän koko lopputulosta!

   • Kaksinkertainen taittuva suihkuseinä, ihan huippujuttu! Kiva kun valaisin tästä, tulee tod.näk. tarpeeseen toista kylppäriä rempatessa. :) Hyvältä näyttää koko kylppärinne!

    Ja ps. Kiitos! Meillä oli kaksi visiota tolle pikkuvessan remonttiin. Toinen niin et olis ollut betonimaisista laatoista tehty lattia ja yksi seinä ja sit muut seinät valkoista tiililadontaa, ja toinen visio tämä toteutettu. :) kuvaan sitten kun it’s all done, lupaan! Sinä voi tosin kestää koska taidettiin päätyä just lavuaariin jollainen mun-on-ehkä-pakko-saada ja se oli tilaustavaraa. Toimitusaika viikkoja… Jaiks!?

 5. Upea lopputulos. Tuntuu, että tuli neliöitä yli tuplat enemmän, vaikka ei tullut. :)
  Sopii kauniisti nyt kokonaisuuteen, eli muuhun kämppään…

  • Kiitos Imageseni! Tuon unohdinkin kriteereistä, eli tärkeää oli tosiaan sovittaa kylppäri asunnon muuhun tyyliin. Kiva kuulla, jos siinä on onnistuttu. Entinen kylppäri näyttää kyllä aikamoiselta luolalta nyt kun sitä vertaa uuteen. Todistettu on, valkoiset leveät vaakalaatat luovat oikeasti illuusion suuremmasta tilasta, se ei ole vain sisustusohjelmien hömppää. ;)

 6. Kaunista! Pyykinpesukoneen päällä oleva taso on ihana ja pidän kovasti siitä, että lavuaari ja taso ovat hieman eri korkeudella.

  • Kiitos, Aino! Kiva kuulla, että tykkäät tasosta. Se on nimittäin todella budjettiratkaisu. Laminaattipätkä ei maksanut rautakaupassa juuri mitään, mutta kertaakaan en ole kaivannut tilaan arvokkaampaa materiaalia. Pyykinpesukone määritti tason korkeuden ja allas törkättiin paikoilleen sen mukaan oikeastaan sen kummempia ajattelematta. Mutta onhan se ihan hauska noin. :)

 7. Hei Laura! Upea muodonmuutos. TYkkään paljon näistä ennen ja jälkeen -kuvista. Saako udella, mikä sävyinen on tuo laminaattitaso? Haaveissa samansuuntainen…

  • Kiitos paljon, kiva jos tykkäät! Tällaisesta kuvasarjasta saa kyllä kaikista selkeimmän käsityksen muutoksesta. Saat ilman muuta udella, en vaan tiedä, osaanko auttaa. :) Tason laminaatti on ostettu Herttoniemen Starkista, mutta luulen, ettei sävyllä ollut varsinaista nimeä siten, kuten vaikkapa Tikkurilan maaleilla. Tuo oli enemmän tuollaista halpaa bränditöntä metritavaraa, joskin se ajaa asian tässä oikein hyvin. Kannattaa mennä paikan päälle rautakauppoihin katsomaan tarjontaa, uskon, että löydät vastaavaa. Kivaa loppuviikkoa!

 8. Heips! Todella onnistunut muutos kyllä. Hei kuinka te ootte kiinnittäneet tuon laminaattitason seinään? Vai leoääkö vain pesukoneen päällä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue