Pääsiäistunnelmia

homevialaura_5148_2
homevialaura_5065_2
homevialaura_5108_2
homevialaura_5182_2
Terkut täältä narsissien seasta ja pieni kurkistus tämän huushollin pääsiäistunnelmiin. Olen periaatteessa teemavärien pakkokäyttöä vastaan, eli sitä, että jouluna pitäisi aina olla punaista ja pääsiäisenä keltaista, mutta niin vaan teki tämän värikammoisen mieli hieman auringon sävyjä kotiin. Tälläkin kerralla hankin mieluummin katoavaisia kuin pysyviä koristeita: kukat ja servetit eivät jää riesaksi kaappeihin pyörimään.

Pöytä on notkunut lampaasta ja punaviinistä, ja vastapainoksi keväisistä mauista, kuten lohesta, herneenversoista, tillistä, retiisistä, kanamunasta ja sitruunamajoneesista kootusta salaatista. Pashaa en valuttanut, mutta onnistuin sekoittamaan erinomaisen ja maailman iiseimmän pääsiäisjälkkärin vaniljarahkasta, appelsiinituorejuustosta, maustamattomasta jukurtista ja ananasmurskasta. Suosittelen!

Tässä talossa on siis vietetty yllättäen aika ruoka- ja kotipainotteista pääsiäistä, johon on kuulunut myös Woody Allenin viehkeän neuroottisia leffoja, parvekesuunnittelua, kaupungilla luuhaamista, auringon palvomista ja pyjaman vaihtamista verkkareihin siinä iltapäivän tienoilla.

Kuvissa vilahtelevat Therese Sennerholtin postikortti, H&M Homen servetit, Lexingtonin lautasliinarenkaat, vanha Gant in the kitchen -keittokirja ja Bauhausin marmorilaatat.

Comments

  1. Ihana, rento pääsiäinen. Joka vuosi “yllätyn” siitä miten paljon pääsiäisestä pidänkään. Yleensä ihan vain pitkien vapaiden, auringonpaisteen ja Naantalin heräämisen vuoksi. Ihana juhla, olipa syy siihen mikä vaan. :)

    • No niinpä! Pääsiäisen ylimääräisiä vapaita arvostaa kyllä nykyään hurjasti. Vielä kun olisi ollut normaalikevään lämpötilat ja hieman enemmän aurinkoa, niin avot! Teilläkin oli ihan tosi kivan näköiset pääsiäismeiningit. Mascarpone-sitruunajälkiruoka… mmm. :)

    • Kiitos, Henna! Niin kiva, kun löysit tänne ja jätit terkut. Sun blogi on ollut mun ehdottomia lemppareita iät ja ajat, joten olen ilahtunut, jos voin inspiroida takaisin. :) Tervetuloa lukemaan!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue