Säilytyskassivinkki

homevialaura_5157
homevialaura_5160
homevialaura_5183
homevialaura_5198
homevialaura_5190
Tiukkaa kuria kaapeissaan pitävä järjestelynatsi on tehnyt löydön.

Bongasin Akateemisen Ordning & Reda -osastolta mustan muovipintaisen säilytyskassin. Vetoketjullinen kassi on kätevän neliskanttinen, joten se sopii hyvin kaappeihin ja miksei vaikka lappeeltaan sängyn alle. Meillä sisällä on varatyynyjä, mutta yhtä hyvin näkisin kassin vaikka pyykkikorina.

Ikean klassikkokassit ovat korvaamattomia muutoissa ja kirppisreissuilla, mutta ei-ryhdikkään muotonsa takia ne soveltuvat vain tavaroiden kuskaamiseen, ei säilyttämiseen. Ja sinikeltainen väriyhdistelmä, anteeksi vain ruotsalaiset ja ukrainalaiset, on kyllä sellainen, jota en halua nähdä kaapeissani edes ovien takana.

Toinen ilonaihe on saman lafkan paperikassi, täydellisen kaunis “kylkiäinen”.

Comments

  1. Muotikuusta sai juurikin tuonhenkisen ostoskassin ja tällä hetkellä se palvelee kesäsandaalien ja -läpyttimien säilytyspaikkana – vetoketju suojaa kivasti pölyltä ja tosiaan tuon muodon ansiosta tavarat saa sujautettua ahtaisiin paikkoihin. Nytpä tiedän mistä saan seuraa muotikuun-kassille ilman, että kylkiäisiksi tarvitsee hankkia muutamaa vaatteenpartta :)

    • Kuulostaapa hyvältä tuo Muotikuunkin kylkiäinen. Se on ihana kauppa, joten siinä mielessä ei haittaisi “joutua” ostoksille kassien perässä, mutta ehkä Ordning & Redan version hankkiminen on ihan hieman kukkaroystävällisempi tapa. ;) Mulla on myös iso kassi Muotikuusta. Se versio on vähän lötkö ja ilman vetskaria, mutta toimi kyllä tietyissä tilanteissa oikein hyvin. Kassit on säilytykseen siitäkin niin kätsyjä, että tyhjänä ne eivät vie lainkaan tilaa toisin kuin laatikot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue