homevialaura on nyt Facebookissa

Kuva 6

Olen loputon pohtija ja se on kuulkaas välillä vähän rasittava piirre. Siispä potkaisin itseäni noin vartti sitten persuuksille ja päätin perustaa Facebook-sivut, kun mieli teki oli siinä järkeä tai ei (kaikessa ei ehkä aina tarvitse olla). Myös minigallup kannusti touhuun, vaikka N oli aika pieni – panostankin mieluummin laatuun kuin määrään. Aion linkata Facebookiin blogipostaukset ja muuta lisämateriaalia, kuulumisia ja havaintoja lifestylen ympäriltä – mitä milloinkin mieli tekee. Ja sitten aion jutskailla teidän kanssa.

Ärsyttää, kun Facebook ei antanut kirjoittaa nimeä pienellä alkukirjaimella, koska blogin nimi kirjoitetaan pienellä ja yhteen: homevialaura. Sen olen päättänyt minä, oman itseni herra ja pilkunviilaaja.

Saa tykätä mut ei oo pakko. Sivut löytyvät täältä.

Comments

  1. Hah sama juttu!! Mun blogi kirjoitetaan pienellä ja piste!:D Pitäisköhän munkin jo siirtyä Facebookiin.. En ole siellä kovin aktiivinen oikeassa elämässänikään niin siksi se ei ole tuntunut tarpeelliselta, mutta toisaalta joku varmaan tykkäisi seurata mieluiten siellä…

    • Tuu tuu tuu tuu tuu! Yritetään yhdessä päästä yli tuosta isosta alkukirjaimesta. ;) Mäkin oon yksityishenkilönä vähän Facebook-laiska nykyään, mutta ajattelin, että blogin sivuilla tykkäisin jakaa enemmän visuaalisia sisustus- ja lifestyle-juttuja niistä kiinnostuneille. Toki blogi ilman Facebookia pärjää, eli jos se tuntuu väkinäiseltä, niin sitten en perustaisi. Mulla jotenkin tuli tarve jakaa kaikkea kivaa helposti tätäkin kautta, koska vastahan olen koukussa Instagramiin, Pinterestiin… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue