Uusi antiikkilipasto ja Gauhar-muistitauluhaaveita

homevialaura_antiikkilipasto_6612
homevialaura_antiikkilipasto_6639
homevialaura_antiikkilipasto_6663
homevialaura_antiikkilipasto_6623
homevialaura_antiikkilipasto_6647Antiikkilipasto on saapunut ja asettunut kodiksi eteisestä olohuoneeseen johtavaan käytävään. Olen kalusteeseen kovin tyytyväinen: se tuo moderniin sisustukseen kaipaamaani kodikkuutta ja kontrastia.

Asennoiduin jo ostovaiheessa siihen, että lipasto täytyy käsitellä. Sävy on livenä hieman vaaleampi ja keltaisempi kuin kuvissa, ja ajattelin, että voisin kokeilla parantaa syvyä esimerkiksi Osmo Color -tuotteilla. Toisaalta silmäni on jo lyhyessä ajassa alkanut tottua nykyiseen sävyyn, joten voi hyvin olla, että jätänkin lipaston rauhaan. Käsittely on kuitenkin aina riski ja homma vaatisi hurjasti perehtymistä – ja vaivaa. Kaluste painaa melkoisen paljon, joten sitä ei ihan noin vaan liikutellakaan.

Pikastailasin lipaston tauluilla, orkidealla ja kynttilöillä. Olen jo päättänyt, että jossain vaiheessa lipasto saa yläpuolelleen Gauharin muistitaulun, joihin olen totaallisen lääpälläni ja joita kävin ihailemassa eilen tyttöjen pop up -kaupassa Vuorimiehenkadulla. Muistitaulu löytyy ainakin tyylitaitureilta Cocolta, Valentinelta ja Charilta sekä Norpan omasta hotellihuoneesta (pyyhkii kuolaa suupielistään). Meille tilaan todennäköisesti valkoisen taulun mustilla nauhoilla, jotta muistitaulu on mahdollisimman raikas näky puuta vasten. Niiteksi valitsen kullanväriset mätsäämään lipaston vetimiin.

Comments

 1. Näyttää niin kivalta! Ja väriltään ainakin kuvissa just hyvältä, istuu mainiosti mustavalkoiseen sisustukseen. Just tällaisesta tykkään minäkin: muuten modernia mutta muutama “ikivanha” esine joukossa särmäyttämässä ja pehmentämässä kokonaisuutta (meillä esim. toi iso puukaappi).

  Ja voi, ihana Laura, itse olet tyylitaituri! :)

  • Kiitos! Kuvissa onkin täydellinen sävy. Äh, miksi lipastoa ei voi oikeasti käsitellä kuvakäsittelyllä tai filterillä yhdellä napin painalluksella? Jossain valossa sävy on noin kiva luonnossakin, jossain valossa keltaisuus vähän häiritsee. Ehkä alan kävellä sisällä aurinkolasit päässä. :D Just ni, särmää tarvitaan! Teiän valkoinen puukaappi on jumalaisen kaunis. Ja se lankkulattia, en pääse siitä yli.

   • Jeps, ymmärrän keltaisuuspulman. Se onkin hankala taittaa livenä, ellei tosiaan tahdo kävellä arskat päällä all day long. :D Vaatii varmaan perehtymistä. Uskoisin että alan liikkeessä osataan neuvot tuohonkin (itse vannon RTV:n nimeen – mitä vaan siellä neuvotaan, on mulle kiistaton totuus). Jos päätät ryhtyä käsittelyhommiin, uskon että sinun tyylillä tehdä juttuja siitä tulee parempi kuin voisi edes kuvitella! :)

    Kaappi, lattia ja Anskunen kiittää ja kumartaa. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue