Bring me white flowers

valkoisetkukat1
valkoisetkuvat3
valkoisetkukat10
valkoisetkukat5
valkoisetkukat2
valkoisetkukat7
valkoisetkukat9
valkoisetkukat8
valkoisetkukat11
Meillä mies käy autoilevana ruokakaupassa, Alkossa ja pyynnöstäni joskus myös kukkakaupassa hakemassa perjantaipuskan. Kukkakaupasta hän soittaa puhelun ja meillä alkaa hyvin epäselvä keskustelu. Viimeksi yritin kysyä pionien tai muiden muodokkaiden kukkien perään, mutta mies näki kaupassa vain, no, kukkia, joita mitkään adjektiivit eivät erottaneet toisistaan. Värit hän sentään tunnistaa, joten usein ohjeistus typistyy tähän: no, osta jotain valkoisia. Ehkä tulostan ja pakkoliimaan tuon viimeisen kuvan hänelle lompakkoon.

Onneksi kukat ovat aina ihania ja värillä pääsee pitkälle. Toki muutkin kuin valkoiset kukat ovat mielettömän kauniita, herkät roosat, poltetut oranssit ja muut, mutta valkoinen on suosikki ja varma valinta.

En ole ollut lakkiaisissa moneen vuoteen. Olitteko te lauantaina? Vieläkö on tapana, että joka ikinen vieras vie tismalleen samanlaisen tummanpunaisen ruusun kultaisella kikkaranarulla koristeltuna? Itse veisin, näin 2010-luvulla, kevään nuorelle sankarille mielelläni vaikka valkoisen liljan rennosti paperinarulla sidottuna.

Meillä on muuten hyvä maljakkotilanne kukille, mutta ainakin yhtä yritän metsästää kirpparilta: antiikkista hopean- ja/tai kullanväristä pikaria, vähän kuten tämä. Lainattujen kuvien lähteet täältä.

PS. Parvekekukista meillä ei ole vieläkään tietoa, mutta tärkeintä nyt on lämpö ja auringonpaiste. Nautitaan!

Comments

 1. Tuohan kuulostaa aivan mun ja Mixun keskustelulta. Tosin hän tuo ihan itsenäisesti jo kukkia (tai onhan hän aina tuonut), mutta vielä on hieman hakusessa noi värit… ;)
  Toisaalta, en mä voi valittaakkaan, että himaan tullessa on tummanpunaisia ruusuja maljakossa odottamassa.

  Ja kyllä, tämä ainakin nauttii ihan täysin arskasta ja kesästä. :)

  • Hehee! Ai teilläkinkö tarvittaisiin kukkakeskusteluihin tulkkia. :D Mä vähän muistelinkin, että sulle tuodaan tämän tästä klassikkoruusuja (selkeästi romanttinen mies, hyvä Mixu!). Erityisesti annan arvoa, jos kukkia tuodaan pyytämättä oli ne mitä oli, mutta ehkä se vähän helpottaa miestäkin siinä vaihtoehtojen viidakossa tietää, mistä nainen tykkää. :)

   Ihanaa ihanaa hellettä! Meiän lasitettu parveke on jo niin pätsi, että välillä täytyy tulla sisälle vilvoittelemaan.

   PS. Mä en jostain syystä pysty tunnistautumaan ja kommentoimaan sun kommenttiboksissa, en saa WordPress-käyttäjätunnusta toimimaan. Vika on siis varmasti meikässä, ei sun blogissa, mutta ennen kuin keksin mitä teen väärin, joudun olemaan tuppisuu. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue