Kivoja löytöjä Tigerista

homevialaura_tiger_6762
homevialaura_tiger_6750
homevialaura_tiger_6753
homevialaura_tiger_6849
homevialaura_tiger_6776
homevialaura_tiger_6756

Jorma Tarjoushaukka vinkkaa: Tiger. Joko olette käyneet tanskalaisessa Tiimarin ja euronkaupan risteytyksessä? Muistan käyneeni Tigerissa aikoinaan Köpiksessä ja tykästynyt sen hauskaan konseptiin.

Älkää ymmärtäkö väärin, en voi sietää turhaa rojua enkä aio ostaa sitä kotiini kalliilla enkä halvalla. Mutta Tigeriin on mielestäni onnistuttu kokoamaan aika kivaa pikkukamaa kukkaroystävälliseen hintaan.

Olen löytänyt Tigerista mustavalkoisia kirjain- ja numeromukeja, jotka ovat ainakin toistaiseksi pysyneet moitteettomassa kunnossa astianpesukoneryöpytyksestä huolimatta. Lisäksi olen täydentänyt servettivarastojamme, hankkinut muistilehtiöitä sekä löytänyt erinomaisen hyvän ja salonkikelpoisen hiusharjan. Viimeisin löytöni on posliininen paperipussin näköinen ruukku. Investointi? Neljä euroa.

Suosittelen Tigeria myös lapsiperheen vanhemmille, joilla on sadat tyttären tarhakaverin tai pojan muskarikaverin synttärit viikossa, ja joille jokaisella täytyy viedä pieni tuliainen. Kaupassa on esimerkiksi suloisia vanhanaikaisia puupalapelejä pikkurahalla.

Bulevardin uuteen Granitiin en ole vielä uskaltautunut. Sieltä löytöjä vasta löytyneekin.

Comments

  • No niinpä! Kauppa on ihan samaan tapaan rakennettu: täytyy kävellä kaikki hyllyvälit läpi päästäkseen ulos. Kyllähän siinä väkisinkin kertyy yhtä sun toista. :)

 1. Täällä on myös tehty todella kivoja löytöjä Tigerista – mm. tuo samainen “paperipussimaljakko”! Siellä on myös edullista käyttötavaraa, olen ostanut esimerkiksi munalukon kuntosalin säilytyskaapin oveen (2 e?) ja pikaliimaa (1 e?), superpaljon edullisemmin kuin esim. Clasulta!
  Noi kirjainmukit on kyllä todella kivoja, oliskohan niitä vielä myynnissä… :)

  • Moi Ida! Arvasinkin, että en ole ainoa, joka on löytänyt Tigerin aarteet. No just tollaista arkista välttämätöntä pikkukamaa, josta ei jaksaisi maksaa turhaan paljoa ja lisäksi monet tuotteet ovat oikeastikin kivoja. Kirjainmukeja on mielestäni ollut tarjolla vaihtelevasti. Omani olen ostanut parissa eri erässä eri myymälöistä, mutta ehdottomasti yrittäisin vielä etsiä niitä tai kysellä myyjiltä saatavuutta. Toivottavasti tärppää! :)

 2. Samaa mieltä. Kiva pikkutavaran kauppa. Meillä sieltä on suloinen pieni pyöreä ja valkoinen maljakko joka on blogissakin esitelty. Muutamaan kertaan. ;) Ja on muistikirjaa ja muutakin pientä tarpeellista. Kyllä vaan Tanskalaiset valitettavasti vievät voiton Suomalaisista tässäkin (Tiger vs. Tiimari)

  • Sinäpä sen sanoit, kyllä ollaan tässäkin valitettavasti se kriittinen askel jäljessä. Siinä missä Tiimarissa on pelkkää peruskynää ja -kuppia, Tigerissa on paljon oikeasti hauskoja juttuja. Kivoja löytöjä olet tehnyt sinäkin. Oikein oiva vaasikauppa siis. :) PS. Olipa hauska nähdä teidän koti koko komeudessaan Glorian Kodissa. Mielettömän kaunista, ah!

 3. Heijee, mäki oon intoillut Tigeristä löytämiäni tosi kivoja juttuja jopa niin paljon että munki on pitänyt postailla niistä mutten oo ehtinyt vielä. Mutta nyt ei tarvikaan, koska täällä on niin hyvät jutskat taas! Kiitos, Lauraseni! :) Omia löytöjä on samaten servetit ja niiden lisäksi ihan mahtavat keittiöliinat (elikkäst arkikielellä rätit vaan).
  Niin ja ihana toi maljakko, pitää ehkä käydä katsastamassa sitä!
  Mä oon tulossa huomenna siskon kanssa Helsinkiin ja meinattiin uskaltautua Granitiin. Ollaan harmillisesti/onneksi junalla liikenteessä, joten mitään kovin suurta ei voi napata mukaan. Mies vihjaili kyllä jotain tilataksista välille Helsinki-Turku, mutta toivon etten muista tätä vaihtoehtoa kaupassa ollessani… ;)

  • Kyllä vaadin raportin sun Tiger-löydöistä! Mullahan on voinut mennä vaikka mitä aarteita ohi. ;) Ja tietenkin vaadin myös Granit-kuulumiset! Oliko mahtava, palasitteko kontilla takaisin Turkkuseen? Toivottavasti oli hyvä reissu ja Helsinki antoi teille parastaan. Muah!

 4. Eksyin tänne tuolta jostain ja tykästyin kovasti. Ihania kuvia ja kaunis koti. Tigeriin suuntaan ehdottomasti seuraavalle Helsingin reissulla, täältä kun on sinne jokunen matka. Pitääpä yrittää tällä iPadilla lisätä lukulistalle!

  • Moi Satu ja kiitos! Kiva kun eksyit ja jätit terveiset. Vastavierailun perusteella sanan samat sanat: teilläkin on kaunis, ihanan valoisa koti! Tigerissa kannattaa piipahtaa ilman muuta, jos osuu sellaiselle paikkakunnalle. Harmillisesti heillä ei ole verkkokauppaa. Mukavaa, jos saan sinut lukijaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue