N°10 The Silk Blouse

homevialaura_3476
homevialaura_3483
homevialaura_3477
homevialaura_3480
homevialaura_7706
Suhtaudun hyvin mutkattomasti tauluihin: mielestäni mitä vain voi kehystää “taiteeksi”, kunhan se on tarpeeksi littanaa mahtumaan lasin ja pahvin väliin. Arvatkaa, mitä makuuhuoneen taulurykelmän kuvat ovat – Espritin kuvastosta repäistyjä sivuja.

Pidän kuvasti mainosten visuaalisesta ilmeestä sekä ajatuksesta. Mallisto esittelee klassikot, jotka jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä, kuten N°10 The Silk Blouse. Mustat ohuet kehykset ovat Clas Ohlsonilta.

Alempana näkyvä Feel beautiful -kuvapari taas ulkomaisen aikakauslehden mainos. Olen myös kehystänyt LP-levyn kansia, paperikasseja, lahjapaperiarkkeja, karkkipaperin ja mitä vielä. Mustavalkoinen ulkomaisen sanomalahden sivu olisi varmasti myös kaunis näky kehyksissä, Hermesin silkkihuiveista puhumattakaan.

Tuleeko teillä mieleen muita ideoita?

Comments

 1. Ihan mahtava idea, kiitos tästä inspiksestä! Olen kerännyt jonkin aikaa tekstejä puhelimeeni, jotka sit jossain vaiheessa siirrän seinälle taulun muodossa. Nyt alan kytätä lehdistä kauniita kuvia!! :) Upeen näköisiä! Mistä nämä kehykset on?

  • Kiitos ja mahtavaa jos inspiroiduit! Tekstitaulut on kivoja ja varsinkin, kun niihin saa valita omat suosikkifraasit. Mua hotsittais leikkiä Ylva Skapia ja kokeilla kirjoittaa tekstejä käsin, mutta saas nähdä. Odotan innolla, millaisia sun teksti- tai mainostauluista tulee. ;) Mustat ohuet kehykset, joita meillä on myös eteisen käytävässä (http://homevialaura.com/2012/09/29/taulun-paikka/), ovat Clas Ohlsonilta.

 2. Voi kun oot ollut kekseliäs : ) Tosi kiva idea!
  Erityisesti tykkään noista vaateklassikko-teksteistä.
  Minä aina vaan kauheasti suunnittelen kaikkea, mutta
  en tahdo saada mitään aikaiseksi…nytkin odottaa
  useampi kehys jemmassa ; )

  • Kiitos Päivi! Tästä kekseliäisyydestä (ja aika monesta muustakin) saan kiittää äitiäni, joka on aina osannut ajatella näissä asioissa boksin ulkopuolelta. Voi kuule, tauluprokkikset ovat meilläkin ikuisuusprokkiksia. Nämä makuuhuoneen seinään poratut taulut ovat saaneet olla rauhassa jo pidempään, mutta hyllyillä nojaavia tauluja olen vaihtamassa koko ajan – ainakin ajatuksen tasolla suunnittelen kaikkea, kunnes iskee laiskuus. Mañana mañana… ;)

 3. Nämä näyttävät niin ihanilta! Pitkään olen jo ihastellut näitä ja muutenkin blogiasi, mutta vasta nyt kommentoin mitään :P Mistähän mahtaisi vielä löytää

 4. Nämä ovat upeita! Mistähän mahtaisi löytää samaiset mainokset itsellekin :)

  Pitkään olen jo ihastellut näitä ja muutenkin blogiasi, mutta vasta nyt uskalsin kommentoida mitään :)

  • Moi Jonna! Kiitos kommentista, on aina tosi kiva saada lukijoilta terveiset. :) Mainokset kuuden taulun kokoelmassa ovat Espritin kuvastosta varmaan jo noin neljän vuoden takaa. Valitettavasti pahoin pelkään, että näitä mainoksia on enää mahdoton löytää mistään, mutta tauluidea toiminee varmasti muillakin vastaavilla kuvilla. Tai tämäntyyppiset tekstitaulut voit vaikka itse printata! Feel beautiful -mainokset ovat jostain ulkomaisesta muotilehdestä, vuosien takaa nekin. Vaikka et löytäisi samoja sivuja, löydät varmasti lehtiä selaamalla muita kauniita kuvia tauluiksi tai moodboardeiksi. :) Inspiroivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue