Haaste: oman kodin väripaletti

homevialaura_väripaletti_4
homevialaura_väripaletti_7
homevialaura_väripaletti_8
homevialaura_väripaletti_10
homevialaura_väripaletti_6
homevialaura_väripaletti_2
homevialaura_väripaletti_9
homevialaura_väripaletti_1
homevialaura_väripaletti_5
homevialaura_väripaletti_3
Väripalettihaaste on kiertänyt sisustusblogeissa sen minkä on ehtinyt. Teen sen perässä suloisen Plateful of love -blogin Maijun haasteesta – kiitos!

Oman värikartan voi helposti toteuttaa Chip it! -ohjelmalla. Koska tuntumani on, että haasteen on toteuttanut puoli valtakuntaa, en jaa sitä eteenpäin, mutta toivon kaikkia halukkaita ottamaan kopin.

Meidän värittömissä väripaleteissa on tietysti neutraaleja värejä, kylmiä sekä lämpimiä. Valkoista, mustaa, harmaata, hiekkaa, beigeä, ruskeaa. Sävyjä kuten Extra White, Tricorn Black, Classic French Gray ja Van Dyke Brown. Olisipa muuten ihan huippuduuni keksiä maaleille tai kynsilakoille sävyjen nimiä.

Kaikkia värejä ohjelma ei moitteitta tunnista, mutta annan tämän leikkikalulle anteeksi. Tärkeä havainto on, että Sisustuskoira sopii virallisesti väripalettiin.

Comments

    • Kiitos paljon Elle-Marie! Neutraalit sävyt ovat siitä helppoja, että ne sopivat aina keskenään on kyse sitten koirasta tai tyynynpäällisistä. ;) Samaa olen soveltanut vaatekaapissa: valkoista, mustaa, harmaata ja hiekkaa löytyy sieltäkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue