Ratkaisu pikkusälän säilyttämiseen

homevialaura_8043
homevialaura_8046
homevialaura_8045
homevialaura_8061
homevialaura_8037
Pähkäilin aikoinaan pitkään eteisen säilytysratkaisujen ja ympäriinsä pyörivän pikkusälän kanssa. Hylkäsin Uten.Silon ja sen jälkeen säilytysjärjestelmän virkaa hoiti kori eteisen pöydällä. Avonainen kasa rompetta ei kuitenkaan ollut se esteettisin vaihtoehto. Toisaalta en myöskään jaksa sählätä normaalien rasioiden kanssa.

Nyt luulen, että olen löytänyt toimivan ratkaisun: Ikean Rissla-arkistolaatikot, joiden kansi aukeaa helposti ja napsahtaa magneetilla kiinni. Isompi on keittiön ikkunalaudalla laskuja ja papereita varten ja pienempi eteisen pöydällä avaimia ja pikkusälää varten. Rakastan tikattuja yksityiskohtia, niin tässäkin tapauksessa.

Taas yksi piste ruotsalaisille. Uuteen kuvastoon olin kyllä aika pettynyt. Kuvittelenko vain, vai tuntuuko muistakin, että kuvasto on kaiken kaikkiaan saanut tänä vuonna vähemmän hehkutusta ja huomiota? Ikean uusi paperikauppa täytyy toki jossain vaiheessa tsekata.

Comments

    • Moi Minna! Tyylikäs ja käytännöllinen, mitä muuta voi toivoa. Kyllä minäkin Ikean kuvastolle annan vielä myöhemmin uuden mahdollisuuden ja tuleehan siellä käytyä joka tapauksessa. :)

  1. Oijoi, taisit just ratkaista mun korujen säilytysongelman!! Kiitos! :) Joo ja samaa mieltä Ikean kuvastosta, ei sytyttänyt, mutta paperikauppa on kyllä katsastettava.

  2. Ikean kuvasto oli ehdottomasti tylsä ja tunkkainen! Ei niin, että olisin koskaan siitä niin riemastunut kuin monesta muusta katalogista, mutta että paksujen kansien välistä ei löytynyt MITÄÄN kiinnostavaa – se oli uutta.

    • No niinpä! Tuntui, että kuvastossa oli vaan vanhat kamat stailattuna erilailla (huonommin?) kuin aikaisemmin. Viime reissulla ostin Ikean juhla-/kattauskirjan ja siitä taas sain paljon irti. Eli kyllä he hommansa osaavat, mutta uusin kuvasto ei vaan wörkkinyt. Onneksi meikäläisten inspiroituminen ei tosiaan jää yhdestä julkaisusta kiinni. ;)

  3. Tosi tyylikäs! Paperikaupasta kirjoitinkin jo aiemmin, että siellä on päästävä käymään. Kuvasto ei muuten kolahtanut minuunkaan…

    • Kiva jos säkin tykkäät ratkaisusta! Ja jännä, että täällä ollaan tosi yksimielisiä uudesta kuvastosta. Juuri niin kuin kirjoitit, paperikauppa tulee kyllä olemaan niin petollinen heräteostosten suhteen. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue