Vaihtoehtoista sisältöä

homevialaura_instagram_8
homevialaura_instagram_8
homevialaura_instagram_3
homevialaura_instagram_4
homevialaura_instagram_2
homevialaura_instagram_7
homevialaura_instagram_1
Maanantaimorjens! Jos joku muukin on alkanut saada tarpeekseen Asuntomessukuvista ja Flow-päivityksistä, tarjoan vaihtoehtoisena sisältönä Instagram-kuviani. Kukkapuskia, käsialatuherruksia, tuolihaaveita ja palasia vaatekaapista.

Comments

  1. Flow-päivityksiä en ole lukenut, ilmeisesti luen vääriä/oikeita (valitse haluamasi) blogeja, mutta yhtään asuntomessupostausta en ole lukenut enää aikoihin. Joten tervetuloa kaikki muu asia, hömppä tai asiahömppä :)
    Laura, tulin niin iloiseksi jättämästäsi kommentista että, virtuaalihalaus vielä täältä omasta laatikostakin <3

    • Heh! Ehkä mä olen vähän draamakuningatar. Oikeesti on tosi kiva olla hengessä mukana ja lukea muiden juttuja Asuntomessuilta (lähinnä blogeista) ja Flow’sta (lähinnä muuten somesta), mutta nyt jotain uusia tuulia. Tai nyt varmaan alkaa syyssisustamisjutut ja mulla on vielä kesälomakin pitämättä – kriisi! Elän ihan omissa maailmoissani. ;)

      Tarkoitin joka sanaa. Leukani tippui jonnekin nilkkoihin, kun näin ullakkokuvat. Rutistus takaisin!

    • Moikka! Ihana kun löysit tänne ja tulit moikkaamaan. En ole koskaan tainnut jättää kommenttia, mutta sun blogista tykkään kovasti ja seurailen innolla ja ihastuneesti huokaillen teidän uuden kodin suunnittelua. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue