Yksivuotias kiittää

homevialaura_7926
homevialaura_7913
homevialaura_7920
homevialaura_7912
homevialaura_7922
homevialaura_7931
homevialaura_7928
homevialaura_7846
Tänään on kulunut tasan vuosi siitä, kun aloitin homevialaura-blogin. Pähkäilin aloittamista naurettavan pitkään, mutta olen onnellinen, että pääsin yli typeristä ennakkoajatuksista. Itsensä ilmaiseminen visuaalisesti ja verbaalisesti bloggaamisen kautta on antanut jo vuodessa tosi paljon.

Suuri kiitos lukijoille ja kanssabloggaajille, jotka olette löytäneet lukemaan ja jättäneet ilahduttavia ja kannustavia kommentteja. Ne tekevät joka kerta onnelliseksi.

Olen myös saanut kunnian päästä monen blogin suosikki- ja lukulistalle. Sitä kautta blogiini on löytänyt uusia lukijoita, erityisesti viime aikoina. Moro ja kovasti tervetuloa!

Kiitollisuus on nyt päällimmäisenä tunteena muutenkin. Meille kuuluu hyvää, olemme kuulleet monia positiivisia uutisia ja lomaan on enää pari vaivaista kalenteriaukeamaa. Olen saanut tavata uusia ihania ihmisiä, muun muassa yhden kahvimukikuriirin ja yhden toisen sisustuskoiran omistavan hengenheimolaisen.

Tiedoksi muuten: teknisistä ongelmista ja WordPressin rajoituksista johtuen blogiini ei saada asennettua Indiedays Inspiration -bannereita. Olen edelleen yhteisössä mukana, sivuni löytyy täältä, mutta vain eri tavalla. Yhteisöön kuuluminen ei siis ole mielikuvitukseni tuotos, jos joku ehti epäillä.

Haluan myös sydämeni pohjasta onnitella bloggajasiskoja, jotka ovat viime aikoina ottaneet askeleita eteenpäin ja toteuttaneet unelmiaan.

Comments

    • Kiitos, Kristiina! Keväällä ja kesällä on ollut palkitsevaa kuvata, kun valoa riittää. Haastavimmissa olosuhteissa en ole parhaimmillani, sillä en hanskaa hyvin järkkärin säätöjä, en omista jalustaa jne. Mutta yritän jatkossakin inspiroida kuvilla. :) Kiva, että olet mukana!

  1. Onnea yksi vuotiaalle! Kiitos sinulle ihanasta ja kerta toisensa jälkeen inspiroivasta blogista! Tänne on aina niin kiva tulla :)

  2. Onnea yksivuotiaalle! Löysin itse vasta jokin aika takaperin blogisi – itse asiassa Charin blogin kautta – ja ihastuin kyllä heti. Ihanaihana blogi! :-)

  3. Miekin oon vielä uusi tulokas, mutta jo läpeensä ihastunut. Puolet on kyllä koiran syytä ;) terkkuja ja rapsutuksia!

  4. Onnea ensimmäisestä vuodesta! Täällä myös yksi blogiin ihastunut! Pakko myös kysyä, mikä on toi upea fontti, jolla ‘thank you’ on kirjoitettu? (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue