Kiitos ja siirtyminen syksyyn

Slettvoll_1
Slettvoll_5
Slettvoll_3
Slettvoll_7
Slettvoll_4
Slettvoll_2
Slettvoll_8
Slettvoll_6
Kiitos tuhannesti edelliseen postaukseen tulleista onnitteluista ja myötäelämisestä! Olette äärimmäisen kultaisia ja ihania. Onni on tuollaiset virtuaalifrendit.

Kaiken onnen keskellä arkeen palaamisessa on ollut totuttelemista. En aivan ajatellut, että palaan kesälomalta +30 asteesta hyisevään kylmyyteen – Suomen syksy todella yllätti jos ei autoilijoita niin ainakin minut. Yksi hujaus vain ja valkoviini on vaihtunut punaviinin ja paljaat sääret 200 denieriin.

Myös koti elää vaaleista pellavatyynyistä päätellen vielä kesäaikaa. Yritän näiden kuvien avulla siirtää ajatukset lyhtyihin, kynttilöihin, huopiin, lämpimämpiin materiaaleihin ja astetta tummempiin sävyihin.

Jään pohtimaan, miten tuon tänä vuonna syksyn kotiin. Mitä löytyy jo kaapista ja mitä pientä kenties kaipaan täydennykseksi. Moni blogimaailmassa onkin jo päässyt syyssisustamisessa vauhtiin, khöm, taisipa silmissäni vilahtaa muutamat jouluaiheetkin. Tärkeintä on tietysti kaivaa esiin takka-dvd.

Kuvat lainattu: Slettvoll.

Comments

 1. Vuodenaikojen vaihtuminen pääsee aina yllättämään mut, vaikken olis edes ollut missään reissussa! Tai ehkä ne eivät yllätä, mutta olen vain hidas reagoimaan muutoksiin ; ) Mutta kyllä se tästä – illalla sisällä on niin kaunista, kun voi pitää vaan pieniä tunnelmavaloja päällä ja kynttilöitä poltella. Ei sitä takka-dvd:tä kuitenkaan ; ) Niin ja munhan piti kommentoida näistä Slettvollin kuvista – ovat aivan upeita! Mulle ei koskaan ole se liian pelkistetty/graafinen mustavalkotyyli napannut, mutta näissä kuvissa on juuri oikea tunnelma. Vähän ehkä tummahkoa, mutta kaunista, tyylikästä ja kodikasta : ) Ihanaista viikonloppua!

  • Syksyllä oma koti saa kyllä ihan erityisen merkityksen. Onhan se aivan mahtavaa katsoa leffaa sohvalla viltin alla, poltella kynttilöitä, nauttia punkkua ja pataruokia. Pidän muutenkin siitä, että Suomessa on vuodenajat, mutta lyhentäisin hieman pimeää ja kylmää kautta – ei sen ihan kahdeksaa kuukautta tarvitsisi kestää. ;)

   Kiva jos suhunkin iskee Slettvollin maailma. Jos omaa kotia ajattelee, niin vähän vaaleutta ja raikkautta kaipaisin minäkin kokonaisuuteen, mutta tunnelma on juuri sellainen, johon haluaisin teleportata itseni, kun ulkona sade piiskaa ikkunaan. Mitä ylellisyyttä: kuvan kodeissa on ihka aito takkakin, ei tarvita dvd:tä. ;)

   Kivaa viikkoa ja tunnelmointiaikaa Päiville!

 2. Ihanan ajattoman tyylikkäitä nuo kuvat ja syksyinen tunnelmaa. Meillä odotellaan, että “uuteen” kakluuniin saisi laittaa tulet, mutta pari viikoa täytyy vielä odottaa. Siihen asti täytyy sytytellä vain runsaasti kynttilöitä ja kaivaa lyhdyt esiin, kun takkatuli dvd uupuu. ;) Matkasi / blogitauon aikana ehdin jo uusia päivityksiä odottaa, ja olikin ihana sitten lukea yllätysuutisia naimisiinmenosta. Tuhannesti onnea ❤

  • Kakluuni, ihanaa! Kyllä tämä kerrostaloasukas takka-dvd:nsä kakluuniin vaihtaisi. ;) Kynttilöitä poltellaan meilläkin ahkerasti arkena ja viikonloppuna, ja otetaan muutenkin ilo irti tunnelmoinnista. Kiitos paljon onnitteluista ja ihana kuulla, että ehdit kaivata. <3

   PS. Vau, mikä uusi kaunis olkkari teillä. Pöydät coffee table -kirjoineen ja tuoksukynttilöineen on niin mun makuun. Paljon tuttuja, hyväksi havaittuja elementtejä. ;)

 3. Voi Laura. <3 <3 <3
  Ihanaa, ihan mielettömästi onnea kumpaisellekkin. Ja sata onnellista vuotta teille. <3
  Niin, siis viitaten tietysti edelliseen postaukseen.
  PUSS! <3

  • Kiitos tuhannesti ihanainen! Täytyy toivoa, että meillä on edessä yhtä onnellisia aviovuosia kuin sulla ja Mixulla. ;)

   Halit sinne ja voimia teidän koko perheelle. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue