Nyt tää lähtis ruokakauppaan Dean & DeLucaan

homevialaura_9891
homevialaura_9881
homevialaura_9886
homevialaura_9892
homevialaura_9875
Unelmieni maailmassa maassa oli rauha, kaikilla hyvä olla – ja lähikauppana Dean & DeLuca. Newyorkilaisdeli, jolla on tyylikäs mustavalkoinen ilme ja jonka hyllyt notkuvat kauniisti pakattuja herkkuja, on puoti minun makuuni. Siellä tekisin onnellisena päivittäisostokseni ja törmäisin muihin samassa puodissa viihtyviin kulmakunnan rouviin. Ehkä siinä ehtisi ostosten lomassa nauttia kahvit ja jutella päivänpolttavat.

Sanomattakin siis selvää, että pyhiinvaelsin New Yorkin reissulla SoHoon Prince Streetin kulmaan. Täydensin mukivalikoimaa ja ostin keittiöpyyhkeet ja kauppakassin. Valitettavasti kassin hohto kärsii kotimaassa, kun sillä joutuu kantamaan lähi-Siwan parhaat päivänsä nähneitä elintarvikkeita, mutta en anna sen häiritä.

Tässä olivatkin ainoat tuliaiset kotiin. Vaikka pyörimme paljon putiikeista tunnetuilla alueilla, kuten Nolitassa, SoHossa ja Greenwich Villagessa, muuta sisustuskamaa ei tarttunut mukaan. Sen sijaan ajattelin tavoistani poiketen valottaa myös hieman vaatekaappipuolta ja tyylilöytöjä. Miltä kuulostaa?

Comments

  1. Hei Laura,
    Fanitan blogiasi! Lukisin todella mielelläni myös tyylilöydöksistäsi :-) Itse kävin vuosi takaperin myös New Yorkissa, enkä ostanut oikein mitään, kun olin niin hämmentynyt vaan kaikesta. Sen verran jäi kaivelemaan, että pakko varmaan mennä takaisin ja koluta noi Dean&DeLucat yms. aarrekaupat!

    • No vau jos fanitat, tulinpa hyvälle tuulelle. Kiitos! Tyylilöytöni eivät tosin ole Nykin pikkuputiikkien uniikkeja aarteita vaan vaatekaapin peruspilareita, jotka olisivat voineet löytyä mistä vain kaupungista, mutta kiva jos aihe kuitenkin kiinnostaa. Nykiin pitää aina mennä takaisin. ;)

  2. No kyllä kiinnostaa tyylilöydöt! Minäkin rakastan New Yorkia, vaikka vain kaksi kertaa olen sinne päässyt käymään. Voi kunpa pääsisi taas, kävisin ostamassa tuollaiset tyylikkäät keittiöpyyhkeet ihan ekaks sun inspiroimana :)

    • Kaksi kertaa meilläkin on takana, toivottavasti lisää edessä. Moniin kohteisiin en matkusta montaa kertaa, mutta New York tekee poikkeuksen. Kiva, jos postaus inspiroi. Keittiöpyyhkeet on niin kevyet, että ne voi vaikka pyytää tuliaisina, jos joku tuttu reissaa Nykiin. ;)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue