One happy day

homevialaura_0832
homevialaura_8421
homevialaura_8314
homevialaura_8439
homevialaura_9852
homevialaura_8386

homevialaura_8218
homevialaura_8429
En hirveästi kerro henkilökohtaisuuksia blogissa niin kuin ei kovin moni muukaan. Mutta toisinaan eteen tulee kuulumisia, joita ei ole mitään tarvetta jättää kertomattakaan.

Tänään kerron mihin matkani liittyi: menin mieheni kanssa naimisiin New Yorkissa. Kahdestaan, maailman kauneimpana syyskuisena päivänä, seitsemän yhteisen vuoden jälkeen.

Aihetta voi jatkossa seurata blogissa Avio-onni-tunnisteen alla. No ei sentään. Mutta asiaa tavalla tai toisella sivuavia postauksia on tulossa ja siksikin halusin kertoa. Pureudun ainakin New Yorkin löytöihin, vinkkaan reissaajille matkamme toisesta kohteesta (jota kai honeymooniksi kutsutaan) ja myöhemmin lupaan valottaa ystävillemme pidettävien hääkekkerien visuaalisia valintoja.

Uteliaille, samaa harkitseville ja muillekin tiedoksi: New Yorkissa on äärimmäisen helppo mennä naimisiin kirkollisena vihkimisenä Suomen lakien mukaan, TJEU. Tarvitaan vain yksi esteettömyystodistus ja tyllihame.

Comments

  • Mä jotenkin jännästi heti arvasin, että tää Nyc + häät -kombo voisi olla sun kuppi teetä. Sääli ettet ollut päivänä kaupungissa. Olisit voinut “sattumalta” osua paikalle huutamaan mun kanssa muutamat naiselliset Iiiiik!-kiljahdukset. ;) Kiitos Norppa! <3

 1. En kestääääääää!!! Menin ihan pähkinöiksi!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 Onnea tuhannesti!! :) Ihanat kuvat, onko ne jonkun ammattilaisen ottamia vai sinun? :D Tyllihame!!! EIIIIII ONNNEEEEAAAA. Sori. Okei nyt rauhotun. :)

  • Ihana sekoilija Sannani mun! Arvostan pähkinöiksi menemistä ja sukkiin sekoamista. :D Kiitos tuhannesti onnitteluista. <3 Kaikki nämä kuvat on mun ottamia paitsi eka potretti on kuvaajan. Hän otti tietysti paljon muitakin (ihania) kuvia, mutta julkaisin täällä nyt vain yhden nassuttoman. Tyllihamenainen tekee varmasti kotiin taulukollaasin päivän parhaista. ;)

 2. Täytyy kommentoida näin anonyyminä ettei vahingossakaan tutut bongaa. Sama paikka varattuna ensi vuodelle :) sormus vielä hakusessa ja tuo timanttisormuksesi on upea. Mistä löysit? Oliko teillä paikallinen kuvaaja?

  • Eikä! Onnea kovasti jo etukäteen hyvästä paikan valinnasta ja avioliitosta muutenkin. Kyselin papilta mielenkiinnosta, kuinka moni Suomesta tekee saman ja aika harva. Aikamoinen sattuma siis. Sormuksen löysin Laatukorusta.

   Näistä kuvista vain ensimmäinen on kuvaajan ottama, muita potretteja en viitsinyt jakaa täällä. Kuvaaja oli Nykissä asuva suomalainen harrastelijakuvaaja, jonka jälkeen olemme oikein tyytyväisiä. Hän vain todennäköisesti muuttaa jossain vaiheessa takaisin Suomeen. Jos haluat kysyä lisää kuvaajasta tai mitä vain muita kokemuksia, voit ilman muuta laittaa mailia. Teille tulee ihana päivä!

  • Kiitos paljon ja valtavat onnittelut sinnekin! Barcelona on Nycin ohella lempikaupunkini, joten en voi muuta kuin onnitella hyvästä kaupunkivalinnasta. ;) Varmasti mieletön ja unohtumaton kokemus. Niin kauniita kuvia ja kaunis morsian!

 3. Voi luoja miten henkeäsalpaavia kuvia ja ihana tarina niiden takana. Onnea teille valtavasti.
  Itse olen puolitoista vuotta sitten kihlautunut noissa samoissa maisemissa. :)

  • Kiitos kovasti, Heini! Otin nämä kuvat ensimmäistä lukuun ottamatta itse kun hääpäivän aamulla jäi luppoaikaa. Onneksi ne onnistuivat aika kivasti. Lisäksi meillä on tietysti 387 672 kappaletta kuvaajan kuvia. :)

 4. Onnea tuhannesti teille molemmille ihanille <3 Upeita kuvia ja ihana fiilis välittyy! Halutaan kuulla kaikki teidän ihanasta päivästä ja nähdä kuvia, joten tulettehan pian kylään? Halirutistukset meiltä kaikilta <3

  • Kiitos rakkaat! Täällä on pieni kurkistus yksityiskohtiin, privaatisti on luvassa lisää varsinaisia potretteja. Kauhea ikävä teitä, me tullaan ehdottomasti käymään. Laitan viestiä. <3

  • En halunnut luoda liikoja ennakko-odotuksia, mutta kaikki meni täydellisesti ja päivä oli ehdottomasti elämäni onnellisin. Bonuksena se, että hääpäivänä oli kerrankin todella hyvä syy syödä elämämme ikimuistoisin ökyillallinen, jota myös tulemme muistelemaan kaiholla. ;) Kiitos ihana Tiina!

 5. Voi apua mikä ihana uutinen ja miten romanttinen tapa mennä naimisiin! Kuvat ovat tosi kauniita. Suurenmoiset onnittelut tuoreelle avioparille!<3

  • Romanttinen, erilainen ja myös vähemmän stressaava tapa, juuri meille sopiva siis. ;) Vaikka olimme fiiliksissä jo etukäteen, päivä ylitti kaikki odotuksemme ja oli täydellisen ihana. Kiitos ihana Lili! <3

 6. Ehkä ihaninta mitä olen aikoihin lukenut! ja taisit juuri antaa ratkaisun siihen, miten me saadaan kahden maan välillä olevat elämämme juuri sellaisiksi häiksi, kun olemme haaveilleet :)

  • Oih! Mahtavaa, jos tästä oli ideaksi ja inspiraatioksi muille rakastavaisille. :) Suosittelen lämpimästi! Haaveet on tehty toteutettaviksi, toivottavasti teillä koittaa joskus ikimuistoisen ihana päivä.

  • No sinähän sen sanoit, aviomiestä vasta onnitella kuuluu. ;) Kiitos Maiju kovasti! Kiva kuulla, että kuvista, vaikka ovatkin vain pieniä yksityiskohtia, välittyy hyvin tunnelma. Päivä kyllä oli ihanampi kuin osasin odottaa.

  • Ei uskallettu jättää Nykiin, koska halusin mieluummin nauttia kaupungista kuin juosta yhden rinkulan perässä. ;) Toki “hieman” erilaisella budjetilla valintani olisi ollut pieni turkoosi boksi Fifth Avenuelta (no huomenlahja on onneksi sieltä). Onneksi Suomesta löytyi lopulta tosi mieluinen. Sormus on Laatukorusta, mutta onkohan Ritanin? Ei varmaan, merkki ei ainakaan soita kelloja. Vaikka olen tuore vaimo, olen tästä häägenrestä vähän pihalla. Asu, kengät ja laukkukaan ei ole hääpukuliikkeestä. :)

  • Laura ja mrs. Laura – mahtava! :D Me kiitämme kovasti ihanaa Annikaa. <3 En olisi keksinyt meille osuvampaa tapaa mennä naimisiin. Päivästä jää totisesti paras mahdollinen muisto ja onneksi on valokuvat siinä vaiheessa, kun muisti alkaa mennä hataraksi. Ajattelin kehitellä kuvista jonkun pienen mustavalkoisen tauluseinän. Halit sinne!

 7. Aivan tuhannesti onnea teille <3 Kuvatkin niin upeita, täynnä romantiikkaa!
  Tulee ihan sellainen iik-ihanaa-olo tästä sun uutisesta : ) Ja New York,
  voi mikä ympäristö häille…voisikohan sitä mennä uudelleen naimisiin?
  Saman miehen kanssa tietty ; )

  • Ihana Päivi, kiitos! Päivä oli kyllä mielettömämpi ja ikimuistoisempi kuin osasin kuvitella. Minäkin sanoin miehelle, että tänne kyllä tullaan sitte vähintään tasavuosipäivinä ja että jenkkityyliin voisimme uusia valatkin Nykissä melko pian. Eli sanoisin, että aivan ehdottomasti voi! ;)

 8. Onnea tuhannesti <3 <3 <3 Kerroin tästä ja nyt ystäväni on menossa tuolla naimisiin vielä ennen joulua ;) Ihania kuvia, SORMUS ja kukat ja kaikki. Voi että <3

  • Kiitos sinä. <3 Eikä! Sano ystävällesi onnea tulevista häistä ja erinomaisesta valinnasta. ;) Jos hän haluaa kysyä jotain, mulle voi ehdottomasti laittaa sähköpostia. Onneksi onnellinen häähumu ei lopu aivan tähän. To be continued… ;)

 9. Voi ihanaa ! Onnea<3 ja rakastuin tuohon newyorktimes+sormukset kuvaan ! <3 ja siis kaikki kuvat ja oih, onnea ja ihanuutta ! <3 häät on ihania !

  -Maria

  ps. ensi syksynä isosiskon häät New Yorkissa… arvaa maltanko odottaa !! (:

  • Kiitos kovasti! Häät on aina ihania, isot ja intiimit. Onneksi mulle jäi loppoaikaa hääpäivän aamuna, niin ehdin napata muutamia kuvia New York Timesin, kukkien ja sormusten kanssa sen lisäksi, että kuvaaja tietysti ikuisti päivän ja potretit.

   Iiiik! Ihana isosisko, kun päätti tuollaisen paikan. Teille tulee mahtavaa!

 10. Tuhannesti onnea ja iloa avioliittoonne <3. Kauniita kuvia yhdestä elämän kauneimmasta päivästä :).

  Mekin olemme mieheni kanssa pitäneet New Yorkia yhtenä vaihtoehtona, jossa voisi mennä naimisiin. Vielä häät eivät ole ajankohtaiset, mutta kun sen aika koittaa, niin todennäköisesti "karkaamme" naimisiin, ja kerromme ilo uutisen vasta jälkikäteen ystäville sekä sukulaisille :).

  • Kiitos kovasti! Onneksi on tosiaan valokuvat, niin jää muisto itselle ja kokemus on sitä kautta mahdollista jakaa läheisten ja muiden kanssa. Oih! En voi muuta kuin suositella ulkomailla naimisiin menemistä. Meille se oli nappivalinta, vaikka rakastan toki olla vieraana perinteisissä isoissa häissä. Erityisen kiinnostavan teidän suunnitelmasta tekee, jos häät ovat salaisuus. Ei muuta kun haaveilemaan ja punomaan juonia. ;)

  • Kiitos kovasti. <3 Tällainen intiimi tapa sopi meille mainiosti. Myös karvainen sulhaspoika joutui jäämään kotiin. ;) Koristeluja ei meidän tapauksessa tarvittu, mutta olen sitäkin tyytyväisempi sormuksiin, kukkiin ja tietysti puitteisiin. Onneksi sain otettua itsekin aamulla muutamia yksityiskohtakuvia sen lisäksi että kuvaaja ikuisti päivän.

  • Kiitos tuhannesti! Ihanaa fiilistellä päivää teidän kanssa ja olen niin otettu kaikista onnitteluista. Pahoin pelkään, että Sisustuskoira ei ole ikävöinyt meitä tippaakaan. :D Hän viihtyy niin hyvin mummulassaan eli vanhempieni fat campillä, että me voimme huoletta reissata maailmalla.

 11. Järkyttävän paljon onnea karkumatkanne johdosta!:D Aivan ihana uutinen.

  Pakko muistella mun ja miehen ekaa yhteistä Nykin matkaa. Olin jostain syystä ihan varma, että se aikoo kosia mua Empire State Buildingin huipulla ja olin jo etukäteen siitä ihan nolona. No ei kosinut. Kosi puolen vuoden päästä Turussa.

  Ehkä maailman ihanin paikka mennä naimisiin, ja vielä kahdestaan, niin romanttista. Oliko tää se juttu, jonka vuoksi ei “osteta mitään tuoleja”?

  • Kiitos hurjasti, ihana Lisbet!

   Eikä, huippua! Kosimista suunnitteleva mies ja sen vaistoava ja sitä odottava nainen on kyllä niin huvittava kombo. Mahtavaa tuo etukäteen nolostelu ja Nykin vaihtuminen Suomen Turkuun. ;)

   Mäkin varoitin miestä, että auta armias et sitten ikinä kosi missään lätkämatsissa screenillä tai vastavaa. Olisin kuollut nolouteen. Vähän julkinen kosiminen oli omalla kohdalla ok, mutta ei mikään yleisöspektaakkeli.

   Sä muistit! Tää oli just se tuolijuttu – eikä muuten ostettu! Tosin kyllä mä puolen vuoden aikana johonkin sorruin, mutta onneksi saatiin matkabudjetti kasaan.

 12. Liikutuin. Ihana postaus, ihanat te! En saata edes uskoa, miten romanttinen ja taianomainen päivänne on ollut New Yorkissa. Onnea!

  • Kiitos Coconen! Suosittelen niin lämpimästi tätä vaihtoehtoa, jos perinteiset isot häät eivät tunnu omalta. Päivä ylitti kaikki odotuksemme, tunnetta on vaikea pukea edes sanoiksi. <3

   Paluun jälkeen pidimme rennot juhlat ystäville. Sain koristeluun inspiraatiota ihanista postauksistasi, kiitos. Palaan juhlafiiliksiin myöhemmin postauksissa.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue