Little brown bag

homevialaura_9760
homevialaura_9859
homevialaura_9770
homevialaura_9866
homevialaura_9803
homevialaura_9757
homevialaura_9873
homevialaura_9829
Hyppään nyt hetkeksi sisustuksesta tyyliin, tässä vaatekaappiin päätyneitä New Yorkin ostoksia.

Talvesta yritän selviytyä Uniqlon harmaalla kasmirneuleella, Marc by Marc Jacobsin kasmirsukilla ja Ugg Australian Bailey Button -kengillä. Edelliset sämpylät lämmittivät jalkojani menestyksekkäästi monta vuotta, nyt oli aika ostaa uudet loppuun kuluneiden tilalle.

Asusteet ovat heikko kohtani, tyylini se juttu, jolla vaihtelen muuten simppelien asujen ilmettä. Marc by Marc Jacobsia, Reissiä ja Ray-Bania tällä kertaa.

Paperikassit taittelin tietenkin silkkihansikkain matkalaukkuun ja toin matkamuistona kotiin. Kyllä ei ole sama asia saada klassikkoaurinkolasit mukaansa yhdentekevänä arkipäivänä kotimaisen optikkoliikkeen muovikassissa kuin Bloomingdale’sin Little brown bagissä häämatkalla.

Parhaita ovatkin ajatuksella tehdyt ostokset, joihin liittyy erityinen tunnetila, merkitys tai muisto. Ne on myös huomattavasti helpompi hyväksyä jälkikäteen Visa-laskussa kuin turhanpäiväiset rätit ja ihan kivat hankinnat.

Näin puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä muka aikuistunut rouvashenkilö, joka on kuskannut elämänsä aikana aivan liian monta epäonnistunutta hankintaa kirppiskassiin. Näistä jokaista aion pitää pitkään.

Comments

 1. Ihanat ostokset! Kaikki kelpais mulle myös ja jaan fiiliksen tosta paperikassiasiasta. En tiedä, miksi meillä ei ymmärretä niiden arvoa. Onko se joku “ei tässä mitään turhia koreilla, koska pula-aika ja talvisota” -henkinen juttu, että ostokset lykätään toinen toistan rumempiin muovikasseihin. Eikö kukaan markkinoinnista osaa polkea jalkaa ja sanoa, että jengi varmaan ostaisi enemmän (ainakin tietynlainen, usien maksukykyinen ja -halukas jengi), jos niitä ostoksia saisi kanniskella nätissä paperipussissa. Joku voisi jopa tehdä ostoksia ihan vaan upean paperikassin perusteella. Fiilisjuttuja, niin kuin ostaminen yleensäkin, methinks. Arvaa, kellä on muuten superihanat paperikassit? J.Crew’lla!

  • Kiitos Norppa! Kun mietin meidän kaikkia ostoksia, myös miehen, joka – haluan erikseen korostaa – shoppaili tällä kertaa enemmän kuin minä, niin me saatiin ihan jokaikinen ostos paperikassissa, myös edullinen ketjukama. Suomessa todellakin kai ajatellaan, että se on ihan turhaa rahanhukkaa sellainen koreilu. Kun taas mulle (ja meikäläisille) paperikassi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, että kauppa tai brändi arvostaa itseään ja haluaa muidenkin ottavan sen vakavasti. Fiilis- ja mielikuvajuttuja nimenomaan niin kuin suurin osa ostoksista ja brändäämisestä on.

   J.Crew, ah! Mua harmittaa, etten löytänyt sieltä mitään. Tai siis olisihan mä löytänyt vaikka mitä, olisin voinut ostaa koko puodin, mutta koska olin tällä reissulla erityisen tarkka ja harkitseva, niin lähdin sieltä sitten kuitenkin tyhjin käsin. Hieman ehkä kaduttaa, varsinkin nyt kun vedit ton paperikassikortin esiin. ;)

 2. Ihanalta näyttää, erityisesti pidän musta/hopeasta korusta! Kuvasi ovat taas niin kauniita, ihailen kuviasi aina uuden postauksen tehdessäsi. Ja ihan pakko kysyä: mitä rotua Sisustuskoira Onnisi on? Varsinainen söpöläinen karvakorva :D.

  • Voi kiitos Leena, ihana kommentti! Kiva kuulla, että kuvat ovat mieluisia. Sisustuskoira on Coton de tulear eli tuttavallisemmin “cottoni”. :) Onni on kyllä mahtava tyyppi ja käsitykseni mukaan niin ovat muutkin cottonit, eli kyseessä on helppo, mukava ja ihmisläheinen rotu, jolla on aina vähän pilkettä silmäkulmassa.

 3. Kivoja juttuja! Erityisesti tykkään Uniqlon kasmirista, oli pakko myös ite ostaa nykin reissulla ja olen ollut tyytyväinen. :) Ihanat on myös Uggit. Tai no ihania ostoksia kaikki. :D

  • Kiitsa! Ja hei mahtavaa, jos oot ollut tyytyväinen Uniqloon. Meillä lähti myös miestenosastolta mukaan merinovillaneuleita, jotka olivat ihan pilkkahintaisia – Henkkamaukasta ei melkein saa akryyliakaan sillä hinnalla. Jos laatu on hyvä, lafkan perusneuleita tulee varmasti jatkossa raahattua vähän joka reissulta. Sämpylöistä on tullut mulle must. :) Ekojen Uggien hankkimisen jälkeen olen tullut huomattavasti paremmin toimeen talven kanssa.

 4. IIIH! Ihania ostoksia!!! :D Ottaisin heti nuo kaikki <3 Muista että sämpylöissä ei kannata käyttää sukkia, ne on siten kaikista lämpimmät! :D

  • Kiva jos tykkäät, kiitos! Nämä ostettiin huolella harkiten ja rakkaudella. Hei hyvä kun muistutit tosta sukkahommelista! Tosin se vaatii sen, että tietää, ettei ole menossa sisätiloihin ja ottamassa kenkiä pois. Voi tulla vähän orpo olo kylässä talvella paljain jaloin. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue