Sisustusinspiraatiota ravintoloista: Tartinery Nolita

Kuva 6
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 8
Kuva 1
Kuva 4
Kuva 7
Kuva 5
Kerroin aikaisemmin, että toin New Yorkista kotiin sisustustuliaisina vain vähän Dean & DeLuca -kamaa. Sisustusanti jäi siis putiikkien osalta vaisuksi, jos nyt maailman mielenkiintoisimmasta kaupungista voi missään yhteydessä kyseistä adjektiivia käyttää.

Putiikkien sijaan parhaan sisustusinspiraation tarjosi ravintolat. Asuimme Nolitassa, joka yhdessä kävelymatkan päässä sijaitsevien lähialueiden kanssa tarjosi korttelitolkulla kiinnostavia ravintoloita.

Yksi vaikuttavimmista oli Tartinery, jossa rouheat materiaalit, teollisuustyyli ja jylhä loftmainen tila yhdistyivät kodikkaaseen bistrohenkeen. Liitutaululle sutattu menu ja betoninen baaritiski hivelivät silmää, tuore leipä ja välimerelliset viinit makuaisteja.

Koska olen toivoton kulinaristi-esteetikko, en tiedä mitään parempaa kuin hyvässä, tunnelmallisesti sisustetussa raflassa illallistaminen. Pinnailen inspiraatiota Wining & Dining -boardille, haaveilen ruokakriitikon ammatista ja olisin siitä ilosta valmis vaihtamaan farkkukokoni isompaan. Viime lauantaina liikutuin kyyneliin, kun katsoin dokumenttia maailman parhaan ravintolan, elBullin, viimeisestä illallisesta.

Kuvat lainattu: Tartinery.

Comments

 1. Upea tunnelma tuossa ravintolassa, sama tila on yhtä aikaa rosoinen, trendikäs ja kodikas. Ja hauska tuo puu, mitenhän se sopisi meille… ;)

  • Eikö olekin! Kiva jos tykkäät myös. Kyllähän puu pienempänä versiona sopisi kotiin, tosin puiden sisällä viihtymisestä en tiedä. Oliivipuut ovat ainakin harmillisen hankalia tapauksia. ;)

  • Tuollaiset ravintolat pitäisi lisätä siihen keskusta-asumisen idylliin. Katso jos ei jaksa kokata, voi aina piipahtaa tuollaisissa rafloissa pienellä huikopalalla. :) Kiitos haasteesta! Teen sen mielelläni ehtiessäni.

 2. Olen blogisi uusi lukija ja aivan ihastunut! Kauniiden kuvien lisäksi osaat kirjoittaa – kiitos siis hyvästä blogista!

  • No eikö tosiaan olekin! Mahtavaa, jos pidät myös ravintolan tunnelmasta.

   Kiitos! Tosi kiva kuulla hyvää palautetta ulkoasusta. Halusin mahdollisimman simppelin ja eleettömän, ja tämä on palvellut hyvin. Bannerin voisi kyllä joskus päivittää asteen persoonallisemmaksi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue