A little party never killed nobody

homevialaura_0650

homevialaura_0592

homevialaura_0696

homevialaura_0688
homevialaura_0752
homevialaura_0693
homevialaura_0590
homevialaura_0709
homevialaura_0681
homevialaura_0740Terkut eilisistä Inspiration Blog Awardseista! Liitutauluoven viestistä huolimatta omalla kohdallani kyse ei ollut bailaamisesta, vaan siitä, että ensimmäistä kertaa viikolla riivanneen flunssan jälkeen puin normaalit vaatteet, piirsin silmät päähän ja nousin sohvan perukoilta. Olin iloinen, että olin parantunut edes tähän kuntoon, koska olin luvannut houstata etkot ja halusin ehdottomasti päästä sanomaan tytöille moikat kasvotusten.

Meillä kuohuvaa kippisteli ja glögiä lipitti neljä kaunokaista: Inspired by love, Sea That Sparkles, Oma Deco by J ja Plateful of Love. Kiitos mieluisista tuliaisista ja ennen kaikkea kivasta seurasta!

Loppuillan osalta, uskokaa tai älkää, minulla ei ole pienintäkään aavistusta yhdenkään kategorian voittajasta. Saavuimme gaalaan enemmän kuin muodikkaasti myöhässä oman kämmini takia (unohdin henkkarit kotiin ja gaalan keski-iän tuntien ymmärrän kyllä, miksi ne vaadittiin ovella myös meiltä, jotka jo käyttävät silmänympärysvoiteita). Ei kun takaisin kotiin. Kiitos vielä hovikuskilleni.

Parin tunnin gaalailun jälkeen tätikerho lähti tyytyväisenä kotiin nukkumaan ja jätti nuorison bailaamaan. Kiitos myös muille juttutuokioista gaalassa. Oli ilo tavata!

Loppuhuomioita: Ihana idea kääriä tuliaispullo silkkipaperiin rennosti narulla, Essien Aperitif-kynsilakka osoittautui täydelliseksi klassisen punaiseksi sävyksi ja hyvin todennäköisesti joku sekoitti minut gaalassa Olivia Palermoon, koska pukeudumme molemmat Tibin toppeihin ja onhan Onni Suomen Mr. Butler.

Comments

 1. Ihana toppi! Harmi kun en päässyt paikalle. Ehkä hyvä niin, koska olisin saattanut käyttäytyä epätyylikkäästi ovimiestä kohtaan tuon henkkariepisodin kohdalla. Tai sitten olisin loukkaantunut, jos niitä ei olisi kysytty multa:D En ole vielä yhdestäkään blogista lukenut tietoja äänestyksen voittajista… seurasikohan niitä kukaan;)

  • Kiitos!

   Voit vaan kuvitella mun fiiliksen, kun kaikki kaksi päivää sitten täysi-ikäistyneet astelivat suoraan sisään ja mut poke käännytti takaisin. :D Olin itsekin, että “No hei haloo”, mutta ymmärrän, että periaatteet on periaatteita. Oli aika lähellä, etten luovuttanut koko juhlien suhteen, mutta onneksi ihana Sanna lähti kuskaamaan mua autolla takaisin kotiin. Ei se mikään katastrofi olisi ollut jättää gaala kokonaan väliin, mutta ehkä vähän pölhöä, kun se kuitenkin oli illan tarkoitus. Kivahan siellä oli käydä hetki hengaamassa ja saada blogeille kasvot, mutta en silti koe, että sä kovin paljoa menetit vs. Tallinnan reissu. ;) Toki harmittaa sen puolesta, että olisi ollut kiva tavata, mutta kyllä me ehditään!

   PS. Täytyy kysyä Googlelta, tietääkö sekään voittajia.

 2. Ihana tuo toppi <3 Minäkin olisin niin halunnut tulla juhlimaan, mutta kun tämä synnytys ja uusi vauva sattuivat sopivasti ennen juhlia niin ei viitsinyt sitten 3 viikon ikäistä vauvaa vielä isille jättää ;) Ensi vuonna sitten!

  • Kiitos! Oli kerrankin hyvä syy pukeutua paljetteihin. ;)

   Ymmärrän täysin, ei tietenkään. Oikein oikein paljon onnea teidän tuoreimmasta pienokaisesta ja toivottavasti nähdään ensi vuonna!

 3. Kiitos ihanainen kivoista etkoista. Kylläpä oli mukava tavata! Ja nytpä ei harmita yhtään, etten lähtenyt gaalaan saakka, jos tekään ette siellä viihtyneet paria tuntia kauempaa.. Toki olisi ollut niin mukava tavata vielä muitakin bloggareita, kuten Bertoia-nainen. :-)

  Kivaa uutta viikkoa!

  • Kiitos itsellesi! Teitä oli io houstata, tervetuloa uudelleen. :) Parasta kyllä oli teiän tapaaminen. Hauska oli piipahtaa gaalassakin, mutta et tosiaan missannut mitään sen kummempaa. Kivaa viikkoa Maijulle!

 4. Olipas kiva, että sun flunssa oli jo vähän hellittänyt ja nähtiin pippaloissa. <3
  Nyt on olo, kun harakalla, meillä nimittäin ilta jatkui ihan tappiin asti monen bloggarin kanssa… Huh heijaa vain!

  • Se oli ennen kaikkea henkinen voitto, että jaksoin ja pääsin sen verran ylös, että näytin nenääni ihmisten ilmoilla. Oli tosi hauska käydä ja nähdä myös sua off duty. ;) Teillä oli hyvä meininki, mahtavaa kun bailasitte munkin puolesta!

 5. Kiitosta vielä iltamme hehkeälle emännälle ja meillä tätikerholaisilla olis tosi villiä. :D Bailut oli hauskat ilman hahmotusta niistä illan voittajista. Vaikka kuvat on upeita, kotinne tunnelman oikein aisti siellä vieraillessa. Meille sitten “tupareihin” samalla poppoolla keväällä.

  • Kiitos itsellenne, ilo oli mun puolella! Kummasti piristää pimeää syksyä tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin. Ja ihana kuulla, jos meillä oli kodikasta tavalla, jota ei kuviin ehkä saa edes vangittua. Jeah, vastaanotan tuparikutsun mielelläni. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue