Bonusta ja suklaata

homevialaura_0572
homevialaura_0559
homevialaura_0569
homevialaura_0565
homevialaura_0581
Sain yhteydenoton Ostohyvitys.fi-sivuston pojilta. Ehdin jo melkein kieltäytyä yhteistyöstä vähän kyseenalaisia viboja herättävän nimen takia, mutta onneksi kysyin mieheltä, tietääkö hän palvelusta.

“Se on yks parhaista kanta-asiakasjärjestelmistä, joita tiedän. Ja ne sai rahoitusta Leijonan luolassa.” Aah, okei, selvä sitten, perehdynpä paremmin.

Kyseessä on suomalainen, neljän aaltoyliopistolaisen perustama palvelu, joka kerryttää bonusta verkko-ostoksista. Itseäni ilahduttaa erityisesti sisustusverkkokauppojen laaja kirjo: Finnish Design Shop, Room21, Inessa, Katoko, Scandinavian Design Center jne. Yhteensä mukana on 450 kotimaista ja ulkomaista verkkokauppaa, muista kiinnostavista mainittakoon Shopbop, Akateeminen kirjakauppa ja Booking.com.

Palveluun liittyminen on ilmaista ja sen jälkeen homma toimii näin: kirjaudu sisään Ostohyvitys-palveluun ja siirry haluamaasi verkkokaupan sivuille Ostohyvityksen kautta, tee ostokset normaalisti ja saat sähköpostiisi tiedon kertyneestä hyvityksestä. Esimerkiksi Nelly.comin 100 euron ostoksista saa takaisin 11,50 euroa. Bonukset maksetaan rahana suoraan pankkitilille, plop plop!

Kokeile Ostohyvitystä tästä linkistä ja homevialauran lukijana saat suklaata kaupan päälle. Shoppailu ja suklaa – nämä pojat todella ymmärtävät naisia.

(Kuvan paperikassit eivät liity tapaukseen, vaan paperikassifetissiini.)

Comments

    • Kiitos, Sanna! Käy ihmeessä, kirjaudun itsekin viimeistään kun teen seuraavat verkkokauppaostokset (eli varmaan aika pian näin joulun alla). Terkut ja kivaa sunnuntaita sinnekin!

  1. Kuulin ostohyvityksestä ensimmäisen kerran muistaakseni jo kuukausia sitten. Ajattelin, että plaah… Taas näitä “mielettömiä” bonussysteemejä. Mutta palvelu oli oikeasti toimiva! Jos ostan jokatapauksessa, miksi en sitten nappaisi siitä muutamaa euroa takaisin.

    • Moi Kristiina, kiva kuulla kokemuksia! Asia on justiinsa kuten sanoit. En minäkään tämän takia ala enempää shoppailemaan, mutta jos ja kun jotain tulee aina silloin tällöin ostettua, miksi siitä ei hyötyisi. Olin tosi ilahtunut mukana olevista verkkokaupoista ja toimialojen monipuolisuudesta. Mielellään sitä myös tukee suomalaista kasvuyritystä.

  2. Hei olen kans ihmetellyt kyseistä firmaa, mutta hyvä että valaisit näin paljon enemmän! Tuo nimi vaan herättää todella paljon epäilystä! :D

    • Jep, on se jännä. Nimi on toisaalta todella hyvä, koska se on erittäin kuvaava ja kertoo heti, mistä on kyse, mutta joku siinä särähtää korvaan. Onneksi en ehtinyt lopullisesti tuomita ennen tarkempaa perehtymistä. ;)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue