Kaivarin Kanuuna -kirppis ja siistit nurkat

homevialaura_0306
homevialaura_0207
homevialaura_2045
Mikä fiilis, mikä helpotus! Muutimme juuri kirppiksellä kuusi Ikea-kassillista tarpeetonta tavaraa riihikuivaksi. Asumme 66 neliössä, en hamstraa ja käyn kaappeja jatkuvasti läpi ja silti, kuusi kassia tuosta noin vain!

Ennen kierrätin tarpeettomat kamat Valtterin kirppiksellä. Kun Valtteri lopetti, olin hämmennyksen vallassa: minne nyt? Päädyin Kaivarin Kanuuna -itsepalvelukirppikselle ja tein moninkertaisen tilin.

Ei Kaivarin Kanuuna silti ongelmaton ole: kuuden päivän rupeama on aika show, jos myyntipaikkaa haluaa käydä siivoamassa ja täydentämässä, pöllimisen riski on suuri ja tavara voi kulkeutua tahottomasti muihin pöytiin ja jäädä sille tielleen.

En tehnyt karsintaa tilan puutteen vuoksi, meillä on hyllyjä ja lipasto tyhjillään. Tein sen mielenrauhan (ja toki taskurahojen) vuoksi. Vaikka tavara olisi siististi ovien takana piilossa, en saa turhalta roinalta rauhaa.

Jokainen kirppiseuro menee lyhentämättömänä uuteen työvälineeseen, MacBook Air -läppäriin. Kuvassa näkyy miehen kone. Oma kulunut omppuni on kuin aikapommi, joka kosahtaa hetkenä minä hyvänsä.

Comments

  • Eikä, sinä samis! Saataiskohan me jotain ryhmäalennusta uusista koneista? :D Tsemppiä rasittavaan, mutta palkitsevaan projektiin! Anon sillä välin kädet ristissä armonaikaa meidän molempien ompuille…

 1. Juuri tässä selailin sopivaa kirpparia, jolle viedä tavarat. Harmi, kun tuo Kanuuna on aina jonotuksen takana. Pitäisi muistaa laitta ajoissa varaus vetämään. Valtterin loppuminen toi kyllä suuren aukon tähän skeneen. Mutta yllättävän hyvä on mielestäni näistä viikkokirpputoreista Mellunmäen Mellukirppis. Jos jaksaa sinne saakka itsensä metroilla. Taidan itse nyt kääntyä idän suuntaan. :)

  • Totta puhut! Sama juttu oli Valtterin kanssa, että varaus piti tehdä todella hyvissä ajoin, eli ex-tempore-reissut eivät kyllä onnistu. Ensin surin Valtterin lopettamista, mutta tienestien kannalta paikan vaihtaminen pakon edessä Kaivarin Kanuunaan osoittautui hyväksi. Valtterissa kukaan ei oikein suostunut maksamaan mitään hyvästäkään tavarasta ja tinkiminen meni jo mielestäni överiksi. Kiitos Mellukirppis-vinkistä! :)

 2. Ymmärrän tunteen, se on ihan mahtava fiilis kun saa kaappeja puhdistettua itselle turhiksi jääneistä tavaroista. :) Pian pitäisi taas kirppistely toteuttaa, Valtterin lopettamisen jälkeen en olekaan kertaakaan käynyt myymässä.

  • Niin on, mahtava fiilis todella, suorastaan puhdistava kokemus. :D Tämä oli meidänkin eka kerta muualla Valtterin lopettamisen jälkeen. Pitkään meni ihmetellessä, mutta siinä vaiheessa oli pakko toimia, kun kirppiskassit täyttivät vaatehuoneen lattiasta kattoon.

 3. Sä olet ollut reipas. Mulla on toi projekti vasta ajatuksen tasolla. Onneksi toi meidän varasto osaa kätkeä tavaraa, niin että en edes huomaa mitä kaikkea mulla on…
  T: Etsinyt muutamaa tiettyä talvista somistetta pari päivää ;)

  • Pakko myöntää, että reippailuvaihetta edelsi aika pitkä “Pitäis noi kirppiskamat laittaa ja varata jostain pöytä, mutta en mä nyt jaksa” -vaihe. Pakon edessä sitten reipastuin ja ryhdyin tuumasta toimeen. No voih ei, jos sun somisteet on kateissa! Se on kyllä paha, kun inspis iskee eikä löydä jutskia. ;)

 4. Tuo on kyllä maailman paras fiilis, kun on saanut nurkkia siivottua. Itsekin olen sellainen, että siivoilen kaappeja vuoden ympäri, ja aina se on yhtä palkitsevaa. :) Blogisi on muuten loistava motivaattori jos siivousinspis on joskus kateissa! Asiasta toiseen. Saanko kysyä mistä olet ostanut tv-tasonne? Se näyttää kivalta. Olen etsinyt kiiltävää valkoista ja pienikokoista tv-tasoa vähän aikaa, enkä ole löytänyt. Nyt silmä osui tuohon teidän ja kiinnostuin. Mukavaa alkavaa viikoa!

  • Niin on, järjestelyfriikin taivas! Ihanaa, jos olet samanlainen kaappien koluaja. Ja kiitos, hyvä jos tsemppaan järjestykseen. Olen joskus harkinnut ammattijärjestelijän ammattia, mutta ehkei sitten kuitenkaan. ;)

   Saat toki kysyä! TV-taso on ehtaa Ikeaa ja tarkemmin heidän Bestå-sarjaa, josta saa koottua vaikka mitä erilaisia kokonaisuuksia: eri mallisia, eri kokoisia, eri ovilla, pyörillä tai ilman… Suosittelen lämpimästi!

   Kivaa viikkoa sinnekin, Hilu!

 5. Hei! Tervetuloa Omakirppis KABOOM!:iin. Aleksis Kiven katu 50, Helsinki. Me pidämme siellä maailman parasta kirppistä, jossa voi oikeasti inspiroituakin. Olemme aivan Valtterin lähellä ja auki niin, että työssäkävijätkin ehtivät hyvin kirppikselle. Lisäksi keksimme koko ajan uusia ideoita kirppismaailmaan!

  http://www.omakirppiskaboom.com

 6. Hei,

  Olen seurannut blogiasi jo pitkään, tosi mielenkiintoisia juttuja. Hgin kirppispäivän inspiroimana olisin vielä halunnut kysyä kokemuksiasi kaivarin kanuunusta. Pöydän vuokra on aika tyyris. Oliko tuotto sitä luokkaa, että kannattaa nähdä vaivaa ja ottaa pöytä?

  • Kiitos Marde kivasta palautteesta! Totta, pöytävuokra on kallis. Suosittelen Kaivarin Kanuunaa siinä tapauksessa, että tavaraa on paljon, ainakin osa on edes vähän arvokkaampaa ja viikon eteen jaksaa nähdä vaivaa. Kannattaa laskea, kuinka paljon voisit arvioida saavasi tavaroista ja onko hinta (ja vaiva!) suhteessa siihen. Muussa tapauksessa suosittelen ehkä päivän kirppiksiä, vaikka Hietsua, tai siivouspäivää. Ei meilläkään siis mitään arvokasta arvokasta ollut myynnissä, mutta esimerkiksi keskihintaisista merkkivaatteista Kaivarin Kanuunan asiakaskunta suostui maksamaan enemmän kuin entisen Valtterin väki, joka tinki ihan kaikesta raivostuttavuuteen asti. Itse olin viimeksi tyytyväinen tienestiin, tavara meni hyvin kaupaksi ja käytän varmasti Kanuunaa jatkossakin. Mutta pikkusatsia en sinne lähtisi myymään, vaan kerralla sitten kunnolla. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue