Eräänlainen adventti

homevialaura_0988

homevialaura_1005

homevialaura_0968

homevialaura_0979

homevialaura_1011

homevialaura_0966Kaunista ensimmäistä adventtia! En todellakaan ole odottanut koko viikkoa, että hössötys alkaa, mutta ajattelin yrittää kaivaa itsestäni joulumieltä – ostaa normaalin perjantaipuskan sijaan valkoisia hyasintteja ja tuunata hääjuhlista jääneistä valkoisista pöytäkynttilöistä adventtikelpoiset Hemtexin numeroilla.

En ole vieläkään saanut levättyä flussaa pois, joten muusta kansasta poiketen en ole pikkujouluillut, vaan käyttänyt viikonlopun muun muassa joulutervehdysten tekemiseen. Myös lahjapuoli on jo melkein hoidettu. Kumpikaan ei kerro yli-innokkuudesta, vaan inhosta viime hetken kiirettä kohtaan.

Tämän ensimmäisen adventtisunnuntain parasta antia on ollut kiireettömyys ja se, että olen saanut lukea erilaisia näkökulmia jouluun à la Avec Sofie ja Lisbet e. Virkistävää, kiitos! Jatkan omaa taisteluani joulun lieveilmiöitä kohtaan ja juhlistan modernia tapaa suhtautua jouluun kohottamalla tänään lasillisen glögiä.

Comments

 1. Todella kauniita kuvia olet ottanut… toivottavasti lasillinen lämmintä glögiä auttaa tuohon flunssapöpöön. Ihanaa joulukuun alkua sinulle.

 2. Raikasta, mutta tunnelmallista. :) jotenkin epärealistinen tunne, eikä meinaa millään uskoa, että on jo joulukuu! Hurjaa vauhtia menee päivät, mitä enemmän ikää tulee mittariin..

  Näin jossain vanhoissa kirjoituksissasi lokerikoita vetolaatikoissa. Olit järkännyt kynttilät sun muut niin siististi ja nätisti, että on pakko kysyä, että mistä olet lokeroita hankkinut? Muutimme uuteen kotiin eilen ja tajusin vasta tänään, että meillä ei ole mitään lokeroita tai minkäänlaista härpäkettä, jolla saisimme eroteltua vetolaatikon tilan eri tavaroille. Meillä kun ei todellakaan ole säilytystilaa nimeksikään, niin olisi kiva, että tilan käyttäisi edes niin hyödyksi, kuin mahdollista. ;)

  • Kiitos, kiva kuulla! No sama juttu. Työpaikan kiireet yhdistettynä harmaaseen maisemaan takaa sen, ettei joulun lähestymistä ymmärrä millään – päivät vain hurahtavat ohi. Ehkä siksi on hyvä edes vähän pysähtyä ja fiilistellä joka adventti ensimmäisestä alkaen. :)

   Jeps, muistankin, puhut keittiön vetolaatikoista. Niissä oli valmiina kiinteät lokerot, joiden kokoja pystyy hieman fiksaamaan välikappaleita siirtämällä. Näin ainakin luulen, että edelliset asukkaat ovat ne jo keittiötä tilatessaan siihen valkanneet (keittiö on Domuksen). Kyse ei siis valitettavasti ole meidän ostamista irtolokerikoista, enkä tiedä, myydäänkö jossain vastaavia irtonaisina. Toivottavasti löytyy!

   Paljon onnea uuteen kotiin! Ei ollenkaan hullummat näkymät jätesäkkien takaa. ;)

  • Kiitos! En stressaa, olen onneksi nykyään aika hyvä tekemään asioita omalla tyylillä. On meillä yksi uusi joulukoristekin! Näet sen, jahka vastaan haasteeseesi. ;)

   Teit muuten NIIIIN hienon joulukalenterin! Tilaan samanlaisen meidän eteisen liitutauluoveen, kiitos.

  • Niin on! Sen olen minäkin oppinut kantapään kautta. Kukin tietysti tehköön, miten parhaaksi näkee: joillekin juuri viime hetken pyrähdys voi olla oikea ratkaisu. Hauska kuulla, että siellä on toinen aikainen lintu. :)

   Kiitos paljon! Nyt voin jo paremmin. Kivaa itsenäisyyspäiväviikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue