Olohuoneen uusi katseenvangitsija

homevialaura_1262
homevialaura_1299
homevialaura_1277
homevialaura_1305 2
homevialaura_1263
homevialaura_1278
homevialaura_1284
homevialaura_1307
R.I.P. ViewSonic Ugly 32″. Vanhan TV:n hajoaminen ei tullut yllätyksenä eikä edes järkytyksenä: laite palveli miehen poikamiesboksiajoista lähtien ja olemme salaa toivoneet uutta, minä puhtaasti esteettisistä syistä.

Sain pienen pesämunan uuden TV:n hankintaan yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa. Tilasin Samsung-television Pixmania-verkkokaupasta, jossa oli edullisin hinta ja josta tiesin saavani ostohyvitystä.

Mikään muu tilauksen tekemisessä ei eronnut kuin se, että klikkasin Pixmanian sivuille Ostohyvityksen sivulta, jossa olin sisään kirjautuneena. Siitä hyvästä, eli painamalla yhtä nappulaa, sain tästä tilauksesta hyvitykseksi 8,73 euroa. Jokainen ostos kerryttää pottia, hyvityksen määrä vaihtelee kaupoittain.

Suosittelen Ostohyvitystä vaikka viime hetken joululahjaostoksia ajatellen (mukana on 450 eri verkkoputiikkia Finnish Design Shopista Akateemiseen Kirjakauppaan) ja muistuttelen samalla, että homevialauran lukijana saat suklaata, kun liityt ja kokeilet palvelua vuoden loppuun mennessä tästä linkistä.

Aikaisempi yhteistyöpostaus löytyy täältä. Now if you’ll excuse me, Mad Men Season 6 is waiting.

Comments

 1. Ihanasti sopii paikalleen! Meillekin muutti uusi telkkari vuosi sitten, on se vaan niin kivaa katsoa isoa ruutua :-) Saareen matkasi pienempi versio ja siellä iso putkitelkkari lapsia varten parvelle.

  Mukavaa joulun odotusta!

  • Kiitos! En hirveästi intoile tekniikasta, mutta kyllä vaan telkkari voi olla kaunis. Kiva kuulla, että olet myös ollut tyytyväinen omaasi. Mökille ei mielestäni kuulukaan viimeisin tekniikka, vanhassa on enemmän charmia. ;) Samoin sinne, rentouttavaa joulunaikaa!

  • TV-taso on juurikin Ikean Bestå-sarjaa, josta voi rakentaa mieleisensä kokonaisuuden. Me laitoimme tason päälle saman sarjan lasilevyn, joka teki kalusteesta vielä viimeistellymmän näköisen. Suosittelen kyllä. :)

 2. No nyt kyllä kadehdin! :) Valkoinen telkkari on haaveissani meidän vanhan mustan rumiluksen tilalle. Ehkä ensi vuonna… Poika 1 vee vain on vähän liiankin kiinnostunut tällä hetkellä telkun taputtelusta. ;)

  • Hih, uusi TV olisi varmasti vaaravyöhykkeellä ihanan yksivuotiaan kanssa. :D Toivottavasti haaveesi joskus toteutuu! Viimeistään varmasti samassa tapauksessa kuin meilläkin: kun vanha tilttaa.

 3. Right here is the perfect blog for anyone who really wants to find out about
  this topic. You know so much its almost tough to argue with you (not that I actually will
  need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a subject which has
  been written about for years. Wonderful stuff, just wonderful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue