Kelomökin sisustus uusiksi

homevialaura_lappi_mökki
Terkut Lapista ja kiitos edelliseen postaukseen tulleista onnitteluista! En olisi voinut toivoa mieluisampaa siirtymistä uudelle vuosikymmenelle – kaupunkilaisena osasin todella arvostaa lumista talvea, hyväkuntoisia rinteitä, tunturien äärimmäistä hiljaisuutta ja illallisia, joille huristeltiin potkukelkalla.

Asuimme pienessä kelomökissä. Saunan lämpö ja takan rätinä olivat niin suurta luksusta, että en häiriintynyt mökin kirjavista kappaverhoista ja muista 90-luvun tyylijäänteistä, mutta koska olen mikä olen, tietenkin sisustin tilan mielessäni uusiksi heti ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Jos sisustaisin mökin pohjoiseen, valitsisin tyyliksi maskuliininen alppimaja kohtaa mystisen Lapin. Värimaailma olisi mustaa, valkoista, harmaata ja konjakinruskeaa.

Tekstiileiksi valitsisin verhoihin valkoista pellavaa, lattialle porontaljoja ja lämmikkeeksi ruudullisia huopia. Seinällä – tai yhtä hyvin tyynyssä – saisi komeilla vanhat mustavalkoiset shamaaniaiheet by nord -henkeen. Tuoleiksi sopisivat esimerkiksi Artekin Domus-klassikot tai Hayn About A Chairit ryhdikkään mustina.

Comments

    • Kiitos! Mahtavaa, jos miellytti. Kyllä tässä mökki pitäisi saada sisustettavaksi tai vähintään joku paikallinen yrittäjä tajuamaan, millaisessa ympäristössä meikäläiset haluavat yöpyä. :D

  1. Hei! Ihana suunnitelma. Mistä löysit kuvakollaasiin tuon konjakinruskean halkokorin? Samantyylinen on ollut etsinnässä jo piiiiitkään…?

    • Moi ja kiitos – kiva jos tämä inspiroi! Tein kollaasin jälleen Polyvorella, mutta pahoittelut, unohdin linkin. Tästä pääset katsomaan tuptekohtaiset tiedot: http://www.polyvore.com/log_cabin_in_lapland/set?id=109643922. En tuotetta valitessa katsonut sen kummemmin, minkä merkkinen ja hintainen tuote on kyseessä, vaan hain lähinnä fiilistä, mutta kyseessä näyttää olevan Occa-Home. Yksi potentiaalinen merkki, joka myös tuli mieleeni on Balmuir. Oletko katsonut heidän valikoimansa? Toivottavasti löydät mieleisen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue