The big three-O

homevialaura_2197
homevialaura_8671
homevialaura_2211
homevialaura_8657
homevialaura_2188
homevialaura_8706
Täytän loppiaisena pyöreitä. En millään muotoa pode ikäkriisiä, mutta synttärikriisiä poden vähän joka vuosi. Loppiainen syntymäpäivänä on tunnelmaltaan kuin masentava sunnuntai potenssiin sata. Ravitsemusliikkeet ovat kiinni ja kaupungin ainoa tapahtuma viime vuonna oli Hakaniemen torin maalaismarkkinat, jonne mies vei minut värjöttelemään ja tarjosi herrasmiehenä makkaran.

Voinette ymmärtää, että kolmekymppisiltä toivoin pientä upgreidausta.

Kuvista huolimatta en valitettavasti tule juomaan skumppaa newyorkilaisella kattoterassilla vaikka kuinka haluaisin. Kuvat ovat muisto ihan parhaasta vuodesta 2013 ja sen kohokohdasta, elämäni tärkeimmästä matkasta. Siitä muistuttaa myös yhdessä Charin kanssa kehystetty, osaksi tauluseinää tuleva David Ehrenstråhlen Monumental Guide to New York -juliste. Näillä fiiliksillä on hyvä ottaa vastaan uusi kymmenluku ja toteuttaa tulevaisuudessakin haaveita, jotka alkavat Pinterestistä ja päättyvät todellisuuteen.

Erilaisen reissun saimme kuitenkin varattua: villi ja vapaa kolmekymppinen lähtee Lappiin harrastamaan nuorisolajeja eli lautailemaan. Kuullaan pienen breikin jälkeen, voikaa hyvin ja haaveilkaa!

Comments

  • Kiitos paljon! Vaikka olenkin kesäfani ja viihdyn hyvin korkeissa lämpöasteissa, juuri nyt parasta oli mennä nollamaan ajatukset lumisiin maisemiin ja rinteisiin. :)

  • Hain = laitoin miehen hakemaan työmatkalla. ;) Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, nyt vaan pitäisi päättää lopullinen paikka ja odottaa, että saan muille tauluseinän printeille kehykset – ikuisuusprojekti! Odotan innolla, miltä sun iso upea versio näyttää. Ja hei, sun uusi wieniläistuoli! I die.

   Kiitos ja halit takas. <3

 1. En nyt lähtis omastakaan synttäripäivästä keulimaan, kokeile syntyä Tapaninpäivänä. Mulla ei ole ikinä ollut synttäreitä. Ei jouluna kukaan tule juhliin. Entäpä ne hyvää joulua ja hyvää syntymäpäivää -yhdistelmälahjat? Säästänyt aina osan, että saan synttäripäivänä edes jonkun paketin avata.:) Paljon onnea pyöreistä vuosista!

  • Auts, totta. :D Ei ole tapaninpäiväkään se mairittelevin päivä syntyä, synttäri totisesti jää täysin joulun jalkoihin. Yritän jatkossa arvostaa loppiaistani vähän enemmän. ;) Kiitos onnitteluista! Ja mitä nappisilmiä teillä asuu! <3

 2. Hei Laura,

  Onnea kolmekymppiselle! Näin etelässä asuvana torean, että synttärireissusi kohde on kyllä pikkuisen kadehdittava… No, jospa tännekin vielä saadaan lunta.

  Sunulla on todella kaunis blogi. Olen seurannut puolusen vuotta ja odotan aina uutta postausta.

  Ihanaa alkanutta vuotta ja onnellisia hetkiä uudelle vuosikymmenelle!

  T.kaima

  • Kiitos onnitteluista! En ole koskaan nauttinut talvesta yhtä paljon kuin tällä reissulla, ihan kuin en lunta olisi ennen nähnytkään. Ymmärrän siis helsinkiläisenä fiiliksesi oikein hyvin – toivottavasti eteläänkin saadaan vielä kaunis talvi, vaikka edes lyhyt.

   Kiitos kivoista sanoista! Ihana kuulla, että tykkäät blogista. Samoin sinulle, oikein onnellista vuotta 2014!

 3. Myöhästyneet onnittelut minultakin! Tykkään kovasti tyylistäsi ja kuvistasi, voisit olla tyttäreni :) Samanlaisia juttuja näyttää nimittäin kodeistamme löytyvän. Hankin vähän aikaa sitten mm samaisen NY-taulun ja piironkikin näyttää tutulta. Ja voi, kuinka ihania ovatkaan hääkuvanne. Olisinpa vielä nuori ja sinkku :) Kaunista pakkaspäivää!

  • Voisit olla tyttäreni, ihana kommentti! Samanlaiset mieltymykset eivät katso ikää ja huomaan itse asiassa usein ihastuvani vaikka sisustuslehdissä vanhempieni ikäisten koteihin. Koen, että niissä on usein enemmän persoonallisuutta ja vuosikymmenten aikaansaamaa kerroksellisuutta kuin kerralla sisustetuissa nuorisokodeissa. :D Tulen kurkkimaan ja inspiroitumaan vastavierailulle. Kiitos! Hääkuville oli kyllä pakko pyhittää käytävä, kodin eniten liikennöity paikka. Voin kai nykyään haikailla samaa, enää en ole sinkku enkä niin nuori minäkään. ;) Samoin sinne, kivaa pakkasviikkoa!

 4. Myöhästyneet onnittelut ja tervetuloa kolmekymppisten mahtavaan joukkoon ;) ! Mistä olet muuten löytänyt tuon kehyksen Monumental Guidellesi? Mullakin on tuo juliste, mutta vielä kehyksettä, koska en yhtäkkiä jotenkin ole keksinyt mistä saan sopivan kokoisen…

  • Kiitos! Uusi vuosikymmen on maistunut toistaiseksi aika hyvältä, aikuisena on kivaa. :)

   En valitettavasti mistään! Moni on kysynyt samaa, mutta en ole törmännyt tuon kokoisiin kehyksiin missään. Vein itse julisteen kehystettäväksi, joka – auts! – maksoi noin julisteen verran, mutta halusin panostaa viimeisteltyyn lopputulokseen.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue