Oho, katso upeat sisustuskuvat

homevialaura_Roy_Kuvakulmia1
homevialaura_Roy_Kuvakulmia2
Kuvakulmia kävi taannoin kylässä. Tuloksena on, no tietenkin uusia kuvakulmia meiltä ja aika todella paljon laadukkaampia otoksia.

Ylin kuva on suosikkini: miten kauniisti Roy vangitsi pakkaspäivän valon. Toisen ottaman kuvan seurauksena aloin nähdä kotimme eri tavalla. Onpa. Meillä. Valkoista.

Tästä en nyt saa Mensa-jäsenen leimaa, mutta oikeasti olin mieltänyt, että meillä on enemmän kontrasteja. Ei mikään ihme, että vieraiden ensimmäinen kommentti kodistamme liittyy aina vaaleuteen. Ylin kuvakulma, näkymä eteisestä makuu- ja pikkuhuoneeseen, on ensimmäinen, joka ovesta aukeaa.

Jos haluat oppia ottamaan yhtä hyviä sisustuskuvia kuin Roy, seuraa Kuvakulmia-blogia. Noora ja Roy kertovat näiden kyseisten kuvien ottamisesta tarkemmin tulevissa postauksissaan.

Kuvat/photos: Roy, Kuvakulmia. Ethän kopioi ilman lupaa. Do not use without permission, please.

Comments

 1. Valkoinen on hyvä, eihän se mitään haittaa! Paitsi tietysti, jos haluaa kontrasteja. :)

  Mä taas olen viettänyt nämä kaksi meidän kuvausten jälkeistä viikkoa miettimällä, miten saisin omasta kodista vaaleamman ja raikkaamman, vaikka onhan täällä nytkin aika vaaleaa. Eikä täällä oikeasti kannattaisi varmaan edes tehdä mitään, koska uusiasuntohaave. :D

  • Jep! Olenkin pistänyt merkille sun toiveet vaaleudesta ja raikkaudesta. :) Tosi kaunista teillä on nytkin, mutta on totta, että vanhat esineet ja klassiset huonekalut tulevat ihan parhaiten esille, kun muu ympäristö on modernimpi ja pelkistetympi. Meillä taas voisi olla vähän enemmän kerroksellisuutta yksityiskohdissa, kun lattia ja seinät kuitenkin säilyvät valkoisina.

   Et nyt tee enää mitään nykyisessä, vaan pinnailet vaan idiksiä tulevaan. ;) Ah, siitä tulee megasuperihana kerrostalokoti!

 2. Heippa, löysin vasta blogisi. Niin kaunista ja vaaleaa. Oman uuden kodin remonttia tässä pohdin ja olisin kovasti kiinnostunut teidän lattiasta. Mikä se on? :)

  • Kiva juttu, kovasti tervetuloa! Lattia on Pergon laminaattia kovalla kulutusluokalla ja sävyssä saarni. Olemme olleet TODELLA tyytyväisiä, ei naarmuakaan koiraperheessä ja tuntu on lämmin, ei muovinen. Ehdimme asua vuokralla halpislaminaatin kanssa ja voin sanoa, että laaduissa on valtava ero. Halpis meni huonoon kuntoon heti, joten kannustan todellakin panostamaan lattiaan ja säästämään mieluummin jossain muussa. :)

 3. Vitsi, katselin jo sieltä Kuvakulmista, miten kaunis koti teillä on! Ja ilahduin, että mulla on tollasen huippumaun naisen kanssa precis samanlainen lattia, hurraa! Tykkään siitä hurjasti, se on yksi suosikkiasioistani täällä omassa kotona ja hyvältä näyttää toisillakin ;) Se huono puoli tässä blogien seuraamisessa on, että uusia tarpeita kehittyy koko ajan lisää, yllättäen tekis nyt kovasti mieli lisää kauniita tuoksukynttilöitä (vaikka onhan niitä jo, heh, mutta jospa jotain keväisempiä…?)!

  • Hurraa, hyvä me! Vaikka vähän epäröin valkoisen lattian kanssa, olen todella onnellinen päätöksestä. Kyllä, siinä näkyy lika, mutta niin näkyy tummassakin pölypallerot. Kiva, että olet ollut myös tyytyväinen.

   Totta tosiaan, blogeja lukiessa tulee koko ajan mieleen uusia ”tarpeita”. Yritän itsekin pitää pään kylmänä, etten innostu kaikesta ja harkita tarkkaan, mitä hankin meille ja mitä ihailen vain muilla.

   Onhan tässä vielä pari kuukautta tuoksukynttiläsesonkia… :D

 4. Teillä on kyllä niin kaunista. <3
  Sun sisustussilmä on pettämätön. On muuten upeita otoksia. Vaikkei kyllä sunkaan kuvissa ole yhtään mitään vikaa. :)
  Rapsuja sisustuskoiruudelle ja ihanaa, lumista viikonloppua!

  • Kiitos, perjistyttöni mun! Oli kyllä hauska kokemus nähdä oma kotin toisen, ja vielä ammattilaisen, linssin takaa. Tsemppiä viikkoon ja Sisustuskoiralta pusuja!

 5. Välillä mua ärsyttää, kun joku on sisustanut kotinsa täysin valkoisella, ikään kuin luottaen, että silloin tulee taatusti hyvännköinen koti… jos silmää ei muuten ole, niin lopputulos on aneeminen ja valju. Teillä ei kyllä tällaista ongelmaa ole. Minusta teillä oli todella lämminhenkinen koti, vaikka valkoista on paljon. Ja kun sisustuksessa on käytetty kontrasteja ja särmää ja kaikki tehty sun pettämättömällä tyylitajulla, niin lopputulos on UPEA. :)

  • Niin ihanasti sanottu. Rauhoituin. :D En yhtään tykkää nykyään sellaisista vitivalkoisista muovisista kodeista, jotka on sisustettu kertaheitolla kehäjättien valikoimilla, vaan lämminhenkisyys on juurikin oma juttu. Ehkä voin lisätä vähän kontrasteja ja särmää makuu- ja pikkuhuoneeseen, mutta ei tietenkään tunkkaisuudeksi asti. Kiitos, Caraseni!

  • Kiitos, Frida! Valokuvaaja Roy on huippuammattilainen ja onneksi meille sattui valoisa ja aurinkoinen päivä. Ei mikään itsestäänselvyys näillä leveyspiireillä tammikuussa. ;)

  • Cara tiesi kyllä just eikä melkein, mitä sanoja käyttää ja jos saan vielä sulta komppausta, niin rauhoitun. :D Pikkasen voin lisätä kontrasteja, kuten vanhaa puuta, mutta muuten vaaleus ja raikkaus on aina hyvä. Ihania olette, paljon terkkuja!

 6. Sama “valkoista-kommenttia” käytetään täälläkin. Omasta mielestäni ei niinkään :D Onhan meillä mustaakin ja ripaus ruskeaakin. Kaunista teillä on, todella kaunista!

  • Heh, just niin! Ennen ajattelin, että onpa meidän vieraat värisokeita, onhan meillä hyvänen aika mustaa, harmaata, ruskeaa, beigeä, mutta nyt ymmärrän heidän fiiliksensä. :D Kiitos paljon!

 7. Valkoisella sisustaminen ei ole helppoa, eikä todellakaan aina onnistunutta. Se ei ole se kaikista helpoin vaihtoehto, vaikka niin voisi kuvitella. Teillä on kyllä todella kaunista ja nämä kuvat vasta upeita ovatkin! Aivan ihanan valoisaa! Meille on tulossa kesällä valkoinen lattia, jota vielä ei ole päätetty, joten minä myös olen kiinnostunut teidän lattiastanne :)

  • Kiva kuulla, kiitos kovasti! Valoisuus on kyllä asunnon yksiä parhaita puolia ja tietysti valkoiset seinät ja lattia korostavat sitä. Tässä sama vastaus sinullekin. :) Lattia on Pergon laminaattia kovalla kulutusluokalla ja sävyssä saarni. Olemme olleet TODELLA tyytyväisiä, ei naarmuakaan koiraperheessä ja tuntu on lämmin, ei muovinen. Ehdimme asua vuokralla halpislaminaatin kanssa ja voin sanoa, että laaduissa on valtava ero. Halpis meni huonoon kuntoon heti, joten kannustan todellakin panostamaan lattiaan ja säästämään mieluummin jossain muussa.

   Tsemppiä lattiapäätökseen, vaalea on hyvä valinta!

 8. Upeat kuvat! Ja välillä huomaan itse saman kotonamme – kuvittelen että meillä on paljon mustaa, paljon ruskeaa. Sitten kuvaan ja tajuan kuinka valkoista oikeasti onkaan. Joskus on mentävä linssin toiselle puolelle nähdäkseen kokonaisuuden ;). Kiitos kun vinkkasit tosta Kuvakulmia -blogista, sieltä löytyi todella paljon jo näin heti alkuun uutta ja opittavaa!

  • Jepa! Ihmisillä on niin erilainen käsitys valkoisuudesta. Koska tiedän, että on oikeasti olemassa täysin vitivalkoisia koteja, koen, että meillähän on ihan merkittävästi muitakin värejä. Mutta joo, ei se kuitenkaan taida niin olla. ;) Hauskaa, että olet kokenut saman.

   Kiitos paljon, Jutta! Mun täytyy ehdottomasti muistaa tulla useammin vierailulle sun kauniiseen blogiin.

 9. Tosi kiva toi lattia! Meillä on lautalattia nykyisessä asunnossa, mutta muutto on edessä ja seuraavaan voisi tuollainen! Vauva pistelee varmaan menemään kohta sellaisella menolla, että pehmeä lauta saisi kyytiä. Kiva nähdä ihana laminaatti, mulla on ollut huono mielikuva laminaateista, mutta onneksi sitä oppii aina uutta!

  Teillä on kyllä kaunis koti!

  • Moi! Monella on huono kuva laminaateista ja syystäkin. Ennen laminaatit olivat huonoja ja edelleenkin halpislaminaatti on huono valinta. Mutta materiaalit ovat kehittyneet niin paljon, että nykyään saa myös todella kestäviä, kauniita ja aidon tuntuisia laminaatteja. Kannattaa ilman muuta harkita ja tutkia eri vaihtoehtoja. :) Kiitos paljon!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue