Hyväntuoksuinen koti

homevialaura_3747
homevialaura_3764
homevialaura_3730
homevialaura_3735
homevialaura_3753
homevialaura_3731Omistan kerralla yhden ainoan oman tuoksun, eli olen aika maltillinen Tax Free -täti. Yksi tuoksu on sitten sitäkin tärkeämpi: kolhut Chanel Coco Madamoiselle Fresh Moisture Mistin kyljessä muistuttavat New Yorkin häämatkasta.

Myös kotona rakastan hyviä tuoksuja, mutta pari hyvää riittää. Diptyque Figuier Room Spraylla suihkaisee hetkessä kylppärin raikkaammaksi ja uutena käytävän lipaston päällä on Voluspa Makassar Ebony & Peach Diffuser, joka levittää ympärilleen vienon miellyttävän tuoksun.

Tosin kamuni mielestä saman asian olisi ajanut salmaripullo ja grillitikut, eli turhaan menin tässäkin hienostelemaan. Rentouttavaa sunnuntaita muillekin hienohelmoille!

Comments

 1. Salmaripullo ja grillitikut olisikin aika persoonallinen valinta! Ei paha ;)
  Pitäisi itsekin pyrkiä maltillisuuteen tuoksuissa, nytkin kylppärissä 16 avattua pulloa ja avaamattomiakin muutama… mutta puolustukseksi, vain pari olen itse hankkinut, muut ovat lahjoja! :)

  • Jotkut ihmiset vain ovat meitä tavallisia kuolevaisia luovempia ja nerokkaampia keksimään DIY-ratkaisuja. :D Heh, on siinä melkoisesti tuoksuteltavaa, mutta perustelut hyväksytty. ;) Itse olen enemmän outo lintu vain yhden tuoksuni kanssa, suurella osalla naisista on kyllä enemmän. Aurinkoisia terkkuja sinne!

 2. Salmaripullo ja grillitikut. Hahhaa, kiitos kaverillesi illan nauruista. :) Terv. Chanel on täälläkin vakkarituoksuna.. Kotituoksuksi vink Mad et Lenin sprayt. Sitten kun tuo salmari loppuu.. ;)

  Kiva, että olitkin jo ehtinyt huomaamaan sinulle eteenpäin heittämäni haasteen. Kiva jos toteutat sen. Vaikka teidän Ikeat ehkä muistankin. :)

  Kivaa uutta viikkoa!

  • Olen menossa kyseisessä kaverille lähiaikoina kylään, taisin juuri keksiä tuliaislahjan. :D Mad et Len onkin itselle uudempi tuttavuus. Googlasin nopeasti ja jesta, miten hyvännäköistä brändäystä (tärkeä osa tuoksutouhuja). Jep, Ikea-toteutus tulossa lähiaikoina. Samoin Maijulle, ihanaa loppuviikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue