Kaksi ilmettä yhdellä tyynyllä

homevialaura_4113
homevialaura_4108
homevialaura_4148
homevialaura_4122
homevialaura_4121
homevialaura_4147homevialaura_4140

homevialaura_4138
homevialaura_4128
homevialaura_4116
homevialaura_4117
Tästä tulikin vähän pidempi kuvashöy. Sain nimittäin ilokseni valita Designers Guild -merkin Kaori-mallistosta mieluisen tyynyn. Valitsin Varese-mallin, jossa viehätti materiaali (kodin ensimmäinen samettinen tekstiili), yksityiskohdat (merkille tyypillinen mustavalkoinen silkkireunus), värit (raikas valkoinen ja kaunis mutainen harmaa) sekä kaksipuoleisuus (kaksi ilmettä yhdellä tyynyllä).

Halusinkin kokeilla kuvaamalla, miten sama makuuhuoneen petaus muuttuu tyynyä kääntämällä. Tykkään hurjasti molemmista puolista sekä jujusta. Ilmeen voi muuttaa sekunnissa silmänkääntötempulla ilman, että täytyy kaivaa kaapista uusi päällinen. Valmistajat, näitä lisää! Puolten ei aina tarvitse olla erivärisiä, vaan myös kaksi eri materiaalia tai struktuuria loisi kiinnostavuutta esimerkiksi kokovalkoiseen tyynyyn.

Comments

    • Kiitos, Kristiina! Oli ihana ottaa kuvia pitkästä aikaa kunnon päivänvalossa ja auringonpaisteessa ja totta, ilmeen muutos voi syntyä todella pienillä asioilla. :)

  1. Hei! Eka kertaa vieraana blogissasi ja suosikkeihin pääsee kertaheitolla. Laadukaat upeat kuvat ja ah mitä sisustusta. Tiedustelen, että mikä pöytä mahtaa olla kysessa makkarin yöpöytänä? Tahtoisi samanlaisen.

    Hyvää kevään jatkoa

    Minna

    • Kiitos, Minna! Ihana kommentti ja kovasti tervetuloa lukemaan. :) Kyseessä on Kartellin Jolly-nimiset pöydät. Löydät tuotteen varmasti helposti. Jälleenmyyjiä ainakin Kartell Flagship Store Helsingissä, Stokka ja monet verkkokaupat. Samoin sinulle, aurinkoista kevättä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue