These are a few of my favourite things

homevialaura_3784
homevialaura_3768
homevialaura_3772
homevialaura_3767
homevialaura_3775
homevialaura_3792Luottoasuste, luottoneule, luottolaukku. Olen varmasti sortunut käyttämään etuliitettä joskus itsekin, mutta nyt kaikki luottoalkuiset asiat alkavat tulla korvista ulos. Terkkui toimitukseen: pidin muuten kovasti uudistuneesta Trendistä, mutta josko vähän vähemmän yhden ja saman termin viljelyä. (Jep, olen kielipoliisi ja takerrun turhiin yksityiskohtiin.)

Seuraavaksi vaihdetaan varmaan luottosisustustyynynpäälliset ja illallistetaan luottoruokapöydäntuolilla  (omani olisi pöydän vasemmassa yläkulmassa eteisestä päin katsottuna).

Kuvissa luottokukkani valkoiset liljat luottomaljakossa, tunnearvoltaan rakkaassa antiikkituopissa. Kaunista lauantaita, luottolukijani!

Comments

  1. Ihanat liljat ja huikea maljakko! Ihan luottomeininkiä ? Oikeasti olen kyllä ihan samaa mieltä ja sen kielipoliisin tunnistan itsessänikin. Tulin myös vinkkaamaan, että nyt on vastattu viiden kysymyksen haasteeseen ?

    Mukavaa viikon jatkoa Laura!

    • Kiitos, Päivi! Huomasinkin, että vastasit haasteeseen, jes. Ja hei mikä ilo oli bongata sut Glorian Kodista, todella ansaittu nosto. :) Samoin sinne, kivaa loppuviikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue