#arkihaaste

homevialaura_5051
Voihan #arkihaaste ja arjen haasteet. Sain itsekin huvittavaa kohua herättäneen haasteen (kiitos!), mutta suoraan sanoen ei paljoa huvita raportoida tämän viikon nenäliinoja, teekuppeja ja päälle kaatuvia seiniä. Eikä myöskään sitä fiilistä, kun kuulin, että hammaskalustoni joutuu pian isompaan operaatioon.

Vaikka inhoan tekopirteyttä, yltiöpositiivisuutta ja ajatusta siitä, että hyvinvointivaltion ihmisellä ei voi olla skeida päivä tai asiat huonosti – koska onhan meillä ruokaa kaapissa ja katto pään päällä – peräänkuulutan aina suhteellisuudentajua. Totta, joudun kalliisiin ja kivuliaisiin toimenpiteisiin, mutta miten onnekas olen, että minun vaivani ovat hoidettavissa. Näin ei ole kaikilla ja sen muistan tuolijorinoideni keskellä joka päivä.

Miten tämä liittyy sisustusblogiin tai koukuissa roikkuviin viimeaikaisiin vaatelöytöihin, Filippa K -mekkoon ja COS-paitaan, ei yhtään mitenkään (paitsi ehkä niin, että sisustan ja pukeudun samalla lailla). Mutta olkoon tämä minun tapani toteuttaa haaste ja muistuttaa oikean asenteen tärkeydestä – ennen kaikkea itseäni.

Comments

    • Puren pahasti hampaita yhteen öisin, mikä on aiheuttanut ja aiheuttaa monia vaivoja. Vähän aika sitten yksi hammas halkesi tämän seurauksena. Hammas joudutaan poistamaan kirurgisesti ja tilalle laitetaan tekari. Edessä on varmaan myös kiskojen tai vastaavien hankkiminen. Kiitos! <3 Samoin sinne kohtalontoverille paljon sympatiaterveisiä!

    • Haasteessa on puolensa ja puolensa, mutta olen siinä samaa mieltä, että esimerkiksi Facebookissa haaste sopii kanavan alkuperäiseen tarkoitukseen: kuulumisten jakamiseen tuttaville. Jokainen voi toteuttaa haasteen tyylillään tai jättää toteuttamatta. :) Raitamekko oli hyvä (ja ainoa) Hullut Päivät -löytöni. Toivoisin kesäksi myös lyhythihaista valkoista versiota. Toivottavasti löydät omasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue