Ikat-tyynyt ja symmetria sohvalla

homevialaura_4669
homevialaura_4919
homevialaura_4721
homevialaura_5002
homevialaura_4940
homevialaura_4702
homevialaura_4895
homevialaura_4676
homevialaura_4889
Vuorossa on kolmas ja viimeinen postaus ihanista tuotteista, jotka sain Gauhar-verkkokaupan tytöiltä yhteistyön merkeissä. Aiheenamme tänään: ikat-tyynynpäälliset.

Aikoinaan, kun Gauhar-verkkokauppaan ilmestyi ensimmäiset ikat-tyynyt, kysyin heti, onko tyynyjä mustina. Ei ollut silloin, mutta nyt on! Musta ei ole pikimusta, vaan kaunis pehmeä musta, joka sopii erityisen hyvin luonnonvalkoista taustaa vasten.

Olen juuri niin fiiliksissä uusista kangaspaloistani, kun sisustushörhö vain voi. Ensimmäiseksi kuosi on, no, tolkuttoman kaunis. Toiseksi tykkään juuri nyt siitä, että sohvalla on kaksi samanlaista tyynyä. Symmetria luo harmoniaa, jota olen kaivannut katseltuani tarpeeksi kauan tyynyröykkiöiden sekalaista seurakuntaa. Kolmanneksi pellavan ja puuvillan sekoitus on mieluisin mahdollinen materiaali. Neljänneksi huushollimme modernin klassinen tyyli saa juuri sopivasti särmää etnisyydestä, olohuoneen lattian afganistanilaisesta villamatosta ja nyt ikat-kuosista.

Kiitos tuhannesti maailman mieluisimpia paketteja postittaneelle Gauharille! Tyynynpäälliset odottavat muita hullaantujia täällä.

Comments

    • Kyllä vaan, tosi rauhoittavalta ja tyylikkäältä näin vaihteeksi! Kunnes taas koittaa se päivä, että sohva on kuin räjähtänyt tyynyvarasto. ;) Niinpä, Gauharilla on tosi ihana valikoima ja oli ilo tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.

    • Kiitos paljon, Jemina! Minustakin tyynyt löysivät meiltä heti paikkansa ja ikat-kuosi sopii mainiosti kokonaisuuteen. Symmetria toimii monessa kohtaa hyvin ja uskon, että viehättää monen muunkin silmää. Meidän makuuhuone on ollut symmetrinen alusta asti, jotain rauhoittavaa siinä on. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue