Kesän kynnyksellä

homevialaura_5589
homevialaura_3014
homevialaura_3055
homevialaura_5553
homevialaura_3013
homevialaura_3062
homevialaura_5607
Olen joutunut monta kertaa tarkistamaan kalenterista, onko juhannukseen todella reilu kuukausi. Viileässä tuulessa hulmuava kaulaliina ei ole varsinaisesti saanut ajatuksia lähestyvään kesälomakauteen.

Sieltä se kesä nyt kuitenkin tulee. Kauden tärkein kuosi itselleni on raidat. Lisäksi ennustan ahkeraa käyttöä revityille farkkushortseille, rennoille t-paidoille ja vilpoisille mekoille, mieluiten puuvillaisille ja pellavaisille. Lempikesäkengistäni, mustista rusettisandaaleista, tuli jo kyselyä Instassa. Merkki on Esprit, mutta sandaalit ovat vanhempaa mallistoa.

Siksak-kynnysmatto, löytö poistomyynneistä, muistuttaa, että nyt on aika karistaa viimeisetkin kevättalven pölyt jaloista – ja tehdä pedikyyri. Ja pestä ikkunat. Ja koira. Ja etsiä lopuille tauluille paikat. Ja viimeistellä parvekeremontti. Tai vain olla ja antaa ensimmäisten pisamien tulla.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue