Tauluja, julisteita ja sotkuja

homevialaura_5265
homevialaura_5252
homevialaura_5361
homevialaura_5240
homevialaura_5294
homevialaura_5358
homevialaura_5242
Lauantaimorjens! Täällä ei paljoa uutta auringon alla. Samoja yksityiskohtia ja ikuisuusprojekti nimeltä taulut. Vaikka melkein jo päätin, että teen valkoisen kaapiston päälle kunnon galleriaseinän ihan oikein poraamalla tauluja seinään, vaihtelunhaluisuuteni tuntien siinä ei ole järkeä. Sitä paitsi rakastan nojaavia tauluja ja pikkuhiljaa alan päästä yli painajaisesta, että David Ehrenstråhlen Monumental Guide to New York luisuu alas kuin hidastetussa filmissä ja menee tuhannen säpäleiksi.

Paikkaansa hakee myös SEES by Sannilta sisustusbloggaajien kirppikseltä ostamani The Black Jacket – Photo by Karl Lagerfelt -juliste. Tosin aion nimeomaan laittaa esille tekstipuolen, vaikka toisella puolella on varsinainen teos, Kallen ottama mustavalkoinen valokuva. Mustavalkoisia kuvia taas on tulossa pari tukholmalaisen valokuvataiteen museon, Fotografiskan, nettikaupasta.

Tämä todella on, ikuisuusprojekti. Lisäksi yhtäkkiä sain tarpeen sotata taulunkehyksen taustaa. Vielä kun malttaisi etukäteen suunnitella, mitä sotkee. Onneksi aina voi maalata päälle, eikä kokeiluja tarvitse säilyttää. Sen kun vain pistää menemään. Maalinroiskeiden värittämät ateljeet ja studiot ovat muuten mielestäni tiloina ehkä kaikista kiehtovimpia. Tsekatkaa vaikka tämä.

Comments

  1. I know how you feel! Kuolaan Pinterestissä kaikkien upeiden tauluasetelmien perään enkä osaa päättää, tuleeko kotiin kollaasi vai hylly. Poraajana toimiva veli on jo tosin ilmoittanut, ettei poraa enää yhtään mitään koska mieli muuttuu parissa viikossa, hmmm. ;) hienosti olet taulukehyksen taustan sotannut!

    • Jep, taas samoissa puuhissa. :) Vaikeita päätöksiä kieltämättä. Vaikka taulukollaasit ovat mielestäni parhaimmillaan ei liian harkittuina, kyllä sitä vaan on pakko suunnitella. Heh, voihan veli! Itse saan taulun paikoista kuningasideoita aina, kun pitäisi olla jo nukkumassa ja kiskon tietenkin väkisin miehen ylös mallaamaan kehyksiä, koska inspiraatio ei odota. :D Tuollaisenaan omatekemä taulu ei jää esille, mutta ehkä jonkun muun taulun taustapuoli sotkulla tai ilman. Ihania The White Company ja Aesop -ostoksia olit tehnyt!

  2. Mä tein juuri Köpiksestä iiiiihanat grafiikkalöydöt, jotka mies saa kyllä porata seinälle heti tänä iltana. Vedoksia möi kadulla taiteilijarouva itse. Ikuisuusprojekti nimenomaan, meilläkin kun on yksi nurkka täynnä kehystettyjä ja kehystämättömiä aarteita, joille ei vain ole vielä löytynyt sitä oikeaa paikkaa. Sehän se tässä on samaan aikaan ihanaa ja raastavaa: keskeneräisyys.

    • Rrrrrakastan grafiikkaa! Siinä muuten yksi taiteenlaji, jota haluaisin kokeilla itsekin, vaikka ehkä fiksumpaa olisi ostaa suosiolla jonkun muun tekemä valmis, oikeasti hieno teos. :D Vaaditaan kuva, kun projekti sopivassa pisteessä! Ihana vielä, että teidän löydöissä on mukana matkamuistolisä. Toivoisin myös löytäväni Pariisista jotain seinälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue