Vappu iisi kuin sunnuntaiaamu

homevialaura_5231
homevialaura_5317
homevialaura_5332
homevialaura_5356
homevialaura_5318
homevialaura_5237
Hauskaa vappua!

Laahustan kotona ja lasken, kuinka monta valovuotta on tällä hetkellä minun ja näpsäköihin kukkamekkoihin pukeutuneiden juhlattarien välillä, joiden hiukset on kiharrettu synkkaan serpentiinin kanssa. Monta.

En ole vieläkään flunssan jälkeen voimissani, joten peruimme menot ja vietämme kotona kalsarivappua. Tänään on siis meille tuiki tavallinen torstai sunnuntaiherkuilla, pitkillä yöunilla ja kahvisantsikierroksilla.

Olisin ollut harmissani, jos juuri tämä vappu olisi ollut se gregoriaanisen ajanlaskun ainoa, kun Suomessa on oikeasti piknik-kelit. Tai, jos harrastaisin skumpan juomista ja hyvin syömistä vain kalenteriin merkittyinä pyhäpäivinä. Mutta koska näin ei ole, juuri nyt kahden sunnuntain viikko tuntuu itse asiassa oikein hyvältä.

Meille muuttanut, iloisesti hunajapurkkia kohti leijaileva tyyppi pitää kuitenkin huolen siitä, ettei tässäkään kodissa ihan täysin ilman vappufiiliksiä olla. Sisustuskoira tosin vain murisee katonrajan kummajaiselle.

Comments

  1. Voi ei! :/ Pikaista paranemista sinne! <3 Täälläkin on vietetty kaverilla syömisen lomassa lomalta paluu vappua pyykkiä pesten… :D Varsinainen party-animal olen siis ollut.

    • Olen kerralla kunnolla -sairastaja ja siksi vointi oli huono pitkään ja vieläkin yskin, mutta muuten onneksi parempi. Lomalta paluu pyykkivuorineen on kyllä aina sellainen antikliimaksi. Toivottavasti oli kuitenkin ihana ja rentouttava loma. <3 Siltä ainakin näytti kuvissa. :)

  2. Mitähän sisustuskoira tuumaa sitten kun Puh alkaa vähän laskeutumaan ;) Juu kotivappu oli täälläkin, nakkien ja perunasalaatin voimin. Siinä ei ollut paljon aineksia blogikuviinkaan :D

    • Puhi sai uuden kodin kummityttömme ja hänen veljensä luota, joten Sisustuskoira pääsi pälkähästä. Reaktio laskeutuvaa muukalaista kohtaan olisi kyllä ollut näkemisen arvoinen. Viimeksi Sisustuskoira suuttui Ikean taljoille. Muita vihollisia hänellä ei kai sitten ole ollutkaan. ;) Nakit ja perunasalaatti, klassikko, nam. Terkkui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue