Väriallergikon valinta

homevialaura_6386
homevialaura_6428
homevialaura_6404
homevialaura_6453
homevialaura_6412
Olin niiden onnellisten sisustusbloggaajien joukossa, jotka saivat by Lassen -merkiltä Flow-tyynyn ja ajattelin vinkata tästä viehättävästä kangaspalasta teillekin. Tyynystä on myös kaunis puuterinen roosa vaihtoehto, jonka valitsi ainakin Valkoisen Harmajan Suvi, mutta väriallergiani takia valitsin meille tietenkin epävärin.

Juuri tällainen vaalea helmenharmaa aukko meillä olikin tyynyvalikoimassa. Materiaali, villan ja pellavan sekoitus, on sekin kovin omaan makuuni. Kiitos vaan mieluisasta lähetyksestä!

Pellava on kesäinen materiaali numero yksi yhdessä puuvillan kanssa. Sen lisäksi olen alkanut muuttaa käsitystäni villasta. Vielä vähän aika sitten ajattelin, että villa on pelkästään talvimateriaali. Sitä se toki on edelleen, mutta yksi oma villahuivini on niin ohut ja kevyt, että se sopii mainiosti kevääseen ja syksyyn, trooppisesta kotimaastamme kun puhutaan, jopa kesään. Luonnonmateriaalina se hengittää, eikä ole tukala.

Comments

  1. Oi, onpa kauniin sävyinen tyyny <3. Täällä toinen väriallergikko! Omassa pukeutumisessani sentään joskus "revittelen" väreillä, ja valitsen musta-valko-harmaan kaveriksi satunnaisesti joko tummansinistä tai beigeä : )

    • Samaa mieltä! Tosi kaunis sävy, sellainen, johon ei ihan joka päivä törmää. Heh, revittelyä tosiaan. ;) Lasken myös tummansinisen ja beigen epäväreiksi, ja siksi niitä tuntuu kotoisalta käyttää pukeutumisessa mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi. Oikeista väreistä omistan yhdet punaiset housut ja shortsit, joita pidän, kun olen erityisen avoimella kesätuulella. Leppoisaa sunnuntaita toiselle väriallergikolle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue