Ja niin koitti arki

homevialaura_0821_4
Arki on alkanut ja ajattelin tulla ihmettelemään elämää varovaisesti myös blogin puolelle.

Kun on neljä viikkoa rinkka selässä tai weekender olalla ympäri mökkejä, saaristoja ja ulkomaita, mielessä on kaikkea muuta kuin sisustaminen. Koti on ainoastaan toiminut paikkana, jonka pölyisiin nurkkiin olen pelmahtanut surffitukassa ja varpaat hiekassa, purkanut tavarat, pessyt pyykit ja pakannut taas uudestaan.

Fyysinen poissaolo arjen ympyröistä on tehnyt niin hyvää kuin kuvitella saattaa. Niin paatunut sisustaja en ole, ettenkö osaisi, ja haluaisi, joskus ottaa etäisyyttä joka ikisestä julisteesta ja tyynyliinasta. Mutta vaikka oman kodin laittaminen ei ole heinäkuussa kiinnostanutkaan, piknikillä täytyi tietenkin hifistellä ja puistoon kiikuttaa kaikki raitapilleistä Alessin tarjoiluvateihin Dean&DeLuca-kassissa.

Syksyinen uuden alku -fiilis tulee varmasti kun on tullakseen ja toivottavasti bloggausinto sen myötä. Ehkä toinen auringosta päivettynyt, hyttysen syömä, helteestä turvonnut jalkani on vielä kesälomalla.

Comments

    • Kiitos! Kiva kuulla, että pidit. Olen aikamoinen kotikissa, joten en itsekään yleensä ole ihan noin paljon liikenteessä, mutta nyt sattumoisin oli paljon menoja yhteen putkeen. Toivottavasti muuten oli hyvä kesä sielläkin. :)

  1. Täällä opetellaan myös arkeen paluuta. Vielä ainakin tämä viikko menee kotosalla, mutta ei enää lomamoodissa. Liikunta on aloitettu ja kauan kadoksissa ollut bloggausintokin tuli esiin, kun laitoin uuden blogin pystyyn. Ehkä vanha piti vain jättää taakse, että on tilaa uusille asioille elämässä. Eiköhän sullakin se into sieltä tupsahda. ;)

    • No mä huomasin Instassa sun muutoksen, mutta oon ollut nyt niin huonosti blogeissa, etten ole vielä ehtinyt edes kommentoida. Täältä satelee peukkuja! Jos motivaatio ja linja on kadoksissa, niin siinä ei auta yhtään mikään muu kuin lopettaa tai pistää homma uusiksi. Hyvin siis teit leidi mustavalkoinen ja mahtavaa, jos sait päälle uuden innon. :) Ihanaa uuden blogin alkua ja tsemppiä arkeen paluuseen!

  2. Sometimes summer makes us drag the feet and enjoy the outside so much more than the inside. Winter is only a few months away, it will be enough time to spend inside the house. Enjoy the long summer days!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue