Iittala Aitio -stailaushaaste 1/3

homevialaura_Iittala_Aitio_360x180x78_5
homevialaura_Iittala_Aitio_360x180x78_2
homevialaura_Iittala_Aitio_360x180x78_6
homevialaura_Iittala_Aitio_360x180x78_1
homevialaura_Iittala_Aitio_360x180x78_4

Olette ehkä huomanneet Iittalan syysuutuudet Divaani-blogeissa? Miten muun muassa Char and the city ja Valkoinen Harmaja stailasivat uutuudet kotiinsa ja havainnollistivat, miltä tuotteet näyttävät osana sisustusta? (Kannattaa paitsi tsekata hurjan kauniit postaukset myös osallistua 600 euron arvoisen palkinnon arvontaan Charin postauksessa Iittalan sisustusuutuudet kaupunkilaisyksiössä ja Suvin postauksessa Ihana Iittala Interior sisustussarja täydentyy.)

Sain kunnian osallistua kampanjaan pienemmässä mittakaavassa Char and the cityn kutsumana ystäväbloggaajana. Ehkä arvaatte, ettei tarvinnut kahta kertaa kysyä? Kiitos vielä tuhannesti, C!

Me ystäväbloggaajat saimme haasteeksi stailata uutuuksista Cecilie Manzin suunnittelemaa Aitio-sarjaa. Sarja koostuu jauhemaalatusta teräksestä tehdyistä monikäyttöisistä säilytysesineistä, jotka voi joko kiinnittää seinään tai antaa seisoa vapaasti pöytätasolla.

Pyysin kuvauslainaan kaikki valkoiset erikokoiset Aitiot, joten luvassa on kolme kuvasarjaa havainnollistamaan, miten Aitiot istuvat juuri omaan kotiini ja tyyliini. Päätin jakaa postaukset suosiolla kolmeen osaan.

Tässä ensimmäisessä käytin kokoa 360x180x78 mm ikäänkuin tarjottimena, joka kokoaa asetelman, joita ahkerasti teen, yhteen. Pidän kovin klassisen puisen antiikkilipaston ja modernin minimalistisen muotoilun kontrastista.

Saan yhteistyön tiimoilta pitää yhden Aition ja valintani kohdistuu juuri tähän matalaan, vaikka mainioita ovat korkealaitaisetkin. Palataan niihin juttusarjan osissa 2/3 ja 3/3.

Comments

    • Kiitos, Suvi, kiva kuulla! Ihan samaa mieltä: Aitiot ajattomina ja pelkistettyinä tuotteina taipuvat moneen eri sisustustyyliin. Koska modernista tyylistä on jo paljon (ihania) esimerkkejä, halusin tarkoituksella kokeilla yhdistää stailaukseen antiikkia ja klassisuutta. :)

  1. Tyylikäs asetelma, tykkään siitä ettei siinä ole älyttömästi turhaa härpäkettä ;) Ja tuo valokuvaseinä on kaunis! <3

    • On kyllä, hurjan kaunis ja käytännöllinen! Sanos muuta, matala Aitio olisi täydellinen keittiöön mausteille, oliiviöljylle yms. Meillä ei harmi vain mahdu, ei seinään eikä työskentelytasolle, mutta kannustan muita hankkimaan tuotteen siihen käyttöön. :)

  2. Ihana ajatus käyttää kaunista hajuvesipulloa pikkumaljakkona! Yksi kaunis pullo onkin kohta tyhjä ja olen miettinyt sen roskiin heittämistä. Loistava kierrätysidea!

  3. I think I might like this one better than the bigger box, I like that you can use it as a tray and the back is high enough to prop things against it. I love how you transformed the perfume bottle to a vase and how you managed to add a personal touch to the display with a note. Thank you for sharing!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue