Iittala Aitio -stailaushaaste 2/3

homevialaura_Iittala_Aitio_280x180x160_1
homevialaura_Iittala_Aitio_280x180x160_2
homevialaura_Iittala_Aitio_280x180x160_5
homevialaura_Iittala_Aitio_280x180x160_3
Tänään on luvassa toinen Iittala Aitio -stailauspostaus ensimmäisen jatkoksi. Innostuin tosiaan leikkimään Aitioiden kanssa vähän enemmän ja kokeilemaan sarjan eri kokoja eri käyttötarkoituksissa.

Koosta 280x180x160 mm tuli ensimmäisenä mieleen työhuoneen apuri, jossa säilyttää esimerkiksi lukuvuorossa olevia lehtiä, muistikirjaa, kalenteria, iPadia ja laturia. Koska kyse on kuvauslainatuotteesta, en porannut Aitiota seinään, mutta saatte varmasti tästä käsityksen toimivuudesta ja ilmeestä liitutauluseinää vasten. Toisaalta ei Aitiota välttämätön ole poratakaan, irtonaisena apuri liikkuu työskentelypisteestä toiseen.

Halusin tässä työhuoneteemassa hyödyntää Aition materiaalin, teräksen, johon tarttuu magneetti. To do -listan ja tärkeimmät muistettavat asiat voi siis paitsi kirjoittaa liitutaululle myös lapulle Aition kylkeen.

Comments

    • Kiiiiitos! Mitä mää nyt teille tuun stailamaan, kun siellä on kaikki kohillaan ja taas jotain upeita DIY-prokkiksia työn alla! Kukakohan meille tulis laittamaan pyykit (nimimerkki viikon yrittänyt saada aikaiseksi). :D Ihanaa laiskaa lauantai-iltaa!

  1. I like these storage boxes, especially in combination with a blackboard where you can share messages connected to the contents of the box. It’s a great storage caddy and I can imagine it could be used in a variety of rooms and purposes.

    • Thank you! I think the chalkboard and white modern design make a good couple, too. Iittala Aitio could indeed be used in a variety of rooms and purposes. I was happy to receive a challenge to style this great product.

  2. Hei mistä ostat nuita new york lehtiä…kiitos muuten blogistasi…olen seuraillut tätä silloin tällöin..mutta yhtenä viikonloppuna lukaisin koko blogisi läpi… : ) mukavalta vaikutaa…jatkaan edelleen lukemista uusien postauksien myötä..kiitti! :)

    • Menimme New Yorkissa naimisiin ja saimme tähän teemaan liittyen mieleisen häälahjan, New York Magazine -tilauksen. Stokkan Akateemisesta luulisi ainakin löytyvän irtonumeroita, jos ei halua tehdä tilausta. :) Tosi ilahduttavaa kuulla, jos viihdyt blogissa ja jäät lukijaksi. Kiitos terveisistä ja ihanaa viikonloppua!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue