Syyssunnuntai ja etu Balmuir-verkkokauppaan

Olen todellinen kotikissa sunnuntaisin, erityisesti syksyisin. Haahuilen liian isoissa villasukissa Frank Sinatra taustalla. Burgundinpata hautuu uunissa, tunti vaihtuu toiseen, akut latautuvat.

homevialaura_3658

Burgundinpadan kyytipoikana on espanjalainen biodynaamisesti tuotettu Matsu El Picaro -punkku. Oiva syysviini, maanläheinen ja lämmin. Sanoin juuri miehelle, että jos olisin graafikko, haluaisin suunnitella viinipullojen etikettejä. Tässä on mielestäni onnistuttu luomaan mieleenpainuva, tuotteen luonteeseen mainiosti sopiva ilme. Sain viinin maisteltavaksi blogin kautta.

homevialaura_3589

Iittalan Sarpaneva-pata tullut meille aikoinaan anoppilasta heidän lehtitilauksensa seurauksena – paras kylkiäinen ikinä. Pellavainen lautasliina sävyssä Linen on Balmuirin, samaista löytyy myös keittiöpyyhkeenä.

homevialaura_3621

Piti mainitsemani tästä myöhemmin, mutta mitä sitä pidättelemään, kun tuotteet ovat jo nyt herättäneet paljon kyselyjä ja kiinnostusta blogissa ja Instassa. homevialauran lukijoina saatte -20 % Balmuir-verkkokaupassa koodilla Laura20 vuoden loppuun asti. Hyvää shoppailua ja kertokaa sitten löydöistänne!

Comments

  1. Ihanaa, kiitti alekoodista! Toi on jo aika tuntuva alennus, varsinkin tuon hintaluokan kamassa. :) Tuli kuin tilauksesta – oon havitellut isoa mustaa kasmirhuivia, niin sellaisen sitten kliksuttelin. Tulispa se sekunnissa!

    • Ole hyvä, my pleasure! Mahtavaa, kun alekoodista oli iloa ja musta kasmirhuivi on varmasti öbaut monikäyttöisin ja pitkäikäisin (ja ihanin) hankinta syksyyn ja talveen. PS. Kuva olis kiva, kun huivi saapuu. ;)

    • No totisesti oli lahjukset kohdillaan! Ylimääräistä tavaraa välttävänä taisin vielä vastustella, kun anoppilasta sanottiin, että heillä olisi meille “joku kattila”. Kun selvisi, että tämä “joku kattila” on Iittalan Sarpaneva, itkin melkein ilosta. Kuule, en ole saanut punaisen maton haastetta vielä keneltäkään ja vähän jo odottelinkin sitä. ;) Kiitos Tuija, toteutan mielelläni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue