Hyvää joulua!

homevialaura_8595
homevialaura_8620
homevialaura_8606
Niin se on täällä, joulu. Juhla, jonka hössötystä, paikasta toiseen suhaamista, täydellisyyden tavoittelua, kauppakeskusruuhkia, krääsää, tekopirteitä rallatuksia ja pakollisia harmaat irvessä noudatettuja perinteitä en tule koskaan ymmärtämään, mutta josta olen opetellut nauttimaan tavallani. Se onkin joululahja, joka jokaisen kannattaa itselleen antaa: pysähtyä punnitsemaan, miten oikeasti haluaa pyhät viettää. Tässä kodissa ei nähdä punaposkista ja piparintuoksuista kodinhengetärtä, vaan yksi valmispipareita ostava, iisisti ottava, lumista kaupunkia ihaileva, mäti- ja kalaruokia himoitseva, Frank Sinatraa kuunteleva ja matkalaukkujaan pakkaileva tyyppi. Blogi hiljentyy nyt joulun viettoon ja haluan sydämestäni toivottaa teille onnellista, rentoa ja mahdollisimman omannäköistä joulua!

Merry christmas and happy holidays!

Comments

  1. Oon aina pitänyt itseäni jouluihmisenä, enkä olis koskaan voinut kuvitellakaan viettäväni joulua muuten kuin koti-Suomessa läheisten kanssa. Tänä vuonna olen ensimmäistä kertaa havainnut itsessäni pienen kaukokaipuun, ja ajatus joulun viettämisestä jossain ihan muualla kuin täällä on alkanut itää… Nyt mennään vielä “vanhaan malliin”, mutta ehkäpä tulevaisuudessa minäkin pakkaan kimpsuni ja lähden pois jouluksi :)
    Oikein ihanaa joulua sinullekin! <3

    • Moi Marianne! Moni “jouluihminen” vieroksuukin jouluna lähtemistä, joten ymmärrän tunteesi hyvin. Hyvä kuitenkin, kun kuulostelet itseäsi ja annat vaihtoehtoisille ajatuksille mahdollisuuden. Aina voi kokeilla olla yhden joulun ulkomailla tai viettää pyhät muuten poiketen – siinä ei häviä kuin, no, korkeintaan sen yhden joulun. :) Eikä vaihtoehdot ole vain ääripäät, kokonaan kotona tai kaikki pyhät ulkomailla. Itse pidin kovasti tämänvuotisesta ratkaisustamme, että ehdimme nauttia joulusta aatonaattona, aattona ja joulupäivänä perheillä ja kotona, mutta tapanina oli virkistävää lentää nauttimaan naapurimaan joulusta, jolla oli taas ihan uutta omanlaistaan annettavaa. Onnellista joulun jatkoa ja uutta vuotta! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue